Igrajte po pravilima privlačnosti

Uprkos muškom ponosu, mora se priznati da nam pravila privlačnosti u muško-ženskim odnosima ponekad nisu potpuno jasna. Žudimo za avanturama, ali smo suviše stidljivi da ih potražimo. Ili se otvorimo i pokušamo, a žene iznenađeno viknu: "Šta to, pobogu, radiš? To nije normalno!" Rezultat – prosečan seks. Možda to i jeste u redu, ali bi svako od nas radije doživeo scenu iz filma "Niske strasti". Svet muško-ženskih odnosa sazdan je od mnoštva škakljivih pitanja koja žudimo da postavimo. Ponekad nas odgovori oraspolože, a ponekad ih prosto ne dobijemo. Uglavnom zbog toga što i sami iz nekog razloga izbegnemo da postavimo pitanje.
Ne postoji slučajno ona narodna: "Strpljen – spasen". Zbog toga je dobro biti strpljiv. Većina žena voli da eksperimentiše, ali tek kada se osete dovoljno sigurno. Tek posle nekog vremena spontano može da se povede razgovor o onome što nas zanima. Možda bi ženska spremnost za eksperimentisanje u tom slučaju mogla da nas prijatno iznenadi. Žene vole da budu u vezi u kojoj je ostvareno poverenje pre nego što se late bičeva i lisica. Onaj ko veruje da će to ili nešto slično po sopstvenoj želji dobiti sad i odmah – grdno se vara. Nestrpljenje je najveći neprijatelj seksa. Ono se ne sme tolerisati. Nekoliko minuta nam ništa ne znači čak ni kada smo u najvećoj žurbi.
Kavaljersko ponašanje je veoma visoko kotirano na listi muško-ženskih odnosa, i to se ne odnosi samo na otvaranje vrata i pružanje ruke kada joj je ona potrebna. Kavaljer treba biti u svakoj prilici, čak i u krevetu. Ako ste završili s užitkom pre nje, nikada ne napuštajte krevet pre nego što joj ponudite pomoć da vas sustigne. Za to postoji mali milion načina.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muškaracvezazavođenjezena
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Nataša Gajić

    …ko-me-tero-da-te-volim…

  • Nataša Gajić

    Je li to ono kad sam ti rekla: nemoj da ideš sad! A ti nikad nisi ni došao, otišao ni prošao? Zajedno, i užitak? A ti na sasvim drugoj strani svijeta, nemoj poći sad, da nešto probam, ali nikad ništa neću znati o tome, ni šta da ti pričam kad sve znaš o onome o čemu ja nikad ništa neću saznati, osim da uživam. U tebi i sebi. Privlačno kao nevezana sila svud oko nas. Ne mogu da kažem, ali slutim ti miris cigare u ruci, dok žmurim i spavam budna, sasvim razbuđena. O čemu ja to, pa o tebi tebi. Ti spavaš, a nikad ne stigneš ni do kreveta, sa mnom…