Istina ili mit: Kako po rukama proceniti veličinu njegovog polnog organa?

Od klasičnog lenjira, preko veličine stopala, čak i nosa, do kažiprsta? Viralan TikTok video koji se poziva na istraživanje iz 2011. predstavio je teoriju koja govori da dužina kažiprsta muškarca može biti dobar pokazatelj veličine njegovog penisa.

Prema Asian Journal of Andrology, kažiprst kraći od domalog prsta može upućivati na veći penis. Ovo poređenje veličina nazvano je razmera druge i četvrte cifre ili 2D-4D razmera, a objasnio ga je u videu dr. Karan Raž, hirurg iz National Health Service, zdravstvene službe u Velikoj Britaniji i popularni medicinski TikToker s preko 4,4 miliona pratilaca.

@dr.karanr

Cactus size #learnontiktok #schoolwithdrkaran #menshealth

♬ Lofi – Domknowz

“Računa se tako da se dužina kažiprsta podeli s dužinom domalog prsta, što je kažiprst manji, to je niži odnos 2D-4D”, govori u navedenom popularnom TikTok videu.

Manji odnos cifara obično je znak veće izloženosti testosteronu u maternici, objašnjava dr. Raž. Prema studiji, testosteron ne diktira samo buduću dužinu penisa, već takođe može da predvidi buduću dužinu kažiprsta.

Ovaj video pogledan je preko 1.5 milion puta, a izazvao je burne reakcije i nezadovoljstvo, verovatno, onih kojima teorija ne ide u prilog. Raž je u komentarima odgovorio kako: “Ovo nije neosporivo pravilo. To je zanimljiva studija, ali nipošto pravilnik! Sviđa mi se kako je izazvala toliko puno reakcija.”

Budući da trenutno verovatno gledate u svoju ruku, ovo je samo jedno od mnogih istraživanja koje se odnose na dužinu penisa, a postoji više faktora koji na to utiču. Tako da, ako želite da procenite veličinu nečijega penisa, ne verujte baš u svaku u potpunosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

polni organprsti rukeveličina
Komentari (0)
Dodaj komentar