Istine i (ne)istine (1)

Ona misli da samo naročito obdaren muškarac pruža ženi maksimalno zadovoljstvo. U zabludi je. Intenzitet orgazma ne zavisi od dimenzija, naročito ne od dužine, muškog polnog organa pošto su prva tri centimetra vagine (uključujući tu i famoznu tačku G) najosetljivija. To je, priznaćete, prilično ograničen prostor. Suprotno uvreženom mišljenju, veliki muški polni organ i duboka penetracija nisu garancija da će žena doživeti orgazam.
Ona misli da on najviše uživa u misionarskoj pozi. Istina! Kada vodite ljubav u tom položaju, zadnji zid vagine stimuliše najosetljiviji deo muškog polnog organa. Pored toga, muškarac tada može da posmatra reakciju na licu svoje partnerke, što ume da bude još uzbudljivije. Ipak, misionarski položaj se ne preporučuje muškarcima koji imaju problem s preranom ejakulacijom. Ukoliko želite da produžite ukupno trajanje odnosa, valjalo bi da zamenite mesto s partnerkom.
Ona misli da je ne volite ako zaspite odmah posle seksa. Naravno, i to je zabluda. Ovde uopšte nije reč o osećanjima, nego o čistoj fiziologiji. Nakon ejakulacije, u krvotoku svih muškaraca dolazi do naglog pada nivoa supstanci koje su glavni sastojci zadovoljstva i adrenalina, koji stimuliše uzbuđenje tokom predigre. Istovremeno, u krvi muškaraca raste nivo hormona koji smiruje, podstiče osećaj zadovoljstva i izaziva pospanost. Dakle, to su glavni krivci njegovog prepuštanja zagrljaju sna, što nipošto ne znači da on nju ne voli. Naravno, ovakvo ponašanje ne dopada se onim ženama koje posle seksualnog odnosa imaju potrebu za dodatnom nežnošću, naročito s partnerom koga su tek upoznale.
Ako ste mislili da su samo žene te koje su jako sumnjičave povodom seksa, veoma ste se prevarili…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

istinasekszablude
Komentari (0)
Dodaj komentar