Iz sna u javu (2)

Kada završite sa doručkom (za koji verovatno već znate da je najvažniji obrok u toku dana), sledi zajedničko tuširanje. Dodiri pri uzajamnom sapunjanju zaista će vam ulepšati dan a i uštedećete na vremenu! Ako se oboje uzbudite? Nema ničeg lošeg u brzom, intenzivnom i neplaniranom seksu ukoliko to oboje želite. Potrudite se da uzbuđenje kojim ste započeli dan traje sve do večeri. Šaljite jedno drugom erotske SMS poruke, vodite kratke dvosmislene razgovore preko telefona i lagano se pripremajte za još jednu prijatnu noć.

Vikendom uživajte. Tokom nedelje oboje ste preopterećeni mnogobrojnim obavezama koje vas očekuju i pored odlaska na posao: kupovina namirnica ili iznenadne dečje bolesti. Vikendom, međutim, nisu dozvoljeni nikakvi izgovori. Ukoliko imate uslova za to, potrudite se da prvi minuti zajedničkog buđenja budu svetinja i nikome ne dozvolite da vam ih pokvari. Isključite telefon, neka vas ne uznemiravaju rani jutarnji pozivi. Budilnik takođe onesposobite. On će vas ionako rado sačekati već u ponedeljak ujutro. Vikend možete da iskoristite i za reminiscenciju pojedinih kadrova iz filma „Devet i po nedelja“ i da tako doručak u krevetu pretvorite u svoju malu erotsku igru.

Imajte još na umu da smo mi, za razliku od žena, „živahniji“ kada se probudimo, mada i to ume da zavisi od individualnog bioritma. Neki vole da vode ljubav ujutru, a neki uveče. Osobe koje su više izložene stresu na poslu lakše se uzbuđuju ujutro, posle dugog noćnog odmora. Pored toga, muškarac u snu prosečno doživi četiri spontane erekcije. Ukoliko se jedna od tih nesvesnih erekcija dogodi pred jutro, buđenje može biti praćeno snažnom seksualnom željom koja mora da bude zadovoljena. Jutranji seks pre doručka moći će adekvatno da vam utoli glad i napuni baterije za ceo dan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar