Izaberite svoj stimulans

Ukoliko zanemarite proizvode koji se po šopovima prodaju kao hemijski afrodizijaci (popers na prvom mestu), saznaćete da je egzotično voće moćan seksualni stimulans.

Navodno je najbolja kombinacija avokada i oraščića, jer tada nastaje hemikalija bromokriptin, koja je izuzetan afrodizijak; zanimljivo – ona deluje samo na muškarce!

U jednom ispitivanju koje je sproveo magazin „Fitnes, zdravlje i sport“ sastavljena je lista deset najdelotvornijih afrodizijaka koji podižu muškarčevo raspoloženje.

Jedni su hvalili specijalni krem gvakamol sa avokadom. Ispitanici su se kleli da im nikada nije bilo bolje u krevetu nego pošto su pojeli taj krem. Drugi su se opredelili za pomoć drevne kineske biljke ženšen (ovoga ima i kod nas), koja deluje već posle dvadesetak minuta, a konzumira se u vidu čaja.

Odličnu ocenu dobila su i bela vina – deluju posle samo petnaest minuta, ali i ružičasti šampanjac, iako on ima odloženo dejstvo – stvara seksualnu želju tek posle tri-četiri sata, ali onda, navodno, nastaje haos! Ne kaže se, izgleda, za džabe: „Šampanjac za doručak, moliću lepo!“

Na listi afrodizijaka koji se preporučuju našli su se još: čokolada (navodno, Kazanova se kleo u njenu delotvornost), ostrige (valja ih jesti što sporije) i, naravno, dobra stara kombinacija meda i oraha, koja je kod nas najrasprostranjeniji afrodizijak. Za muškarce je ionako važno da priča o seksu bude što kraća ili da je uopšte nema, a da seksa bude što više. Zato afrodizijaci i jesu izuzetno korisni pošto mobilišu sve snage u našem telu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar