Izbegavajte ih u širokom luku

Žene imaju spisak osobina koje nikada i nikako ne mogu i ne smeju da budu crte ličnosti njihovog idealnog muškarca, dok mi kao skromniji pol nemamo baš toliku listu, ali ipak uočavamo nekoliko pikanterija koje ukazuju na to da izvesnu damicu valja zaobići i ostaviti je na slobodno raspolaganje nekom neupućenom, koji bi, eventualno, mogao da bude zainteresovan.

Za početak, nikada se nemojte zaljubiti u ženu koja je previše mlada da bi znala da je snimljen film „Devet i po nedelja“; prvo zbog toga što biste mogli da budete krivično gonjeni, a drugo zbog toga što ona ne zna ništa ukoliko nije imala priliku da vidi kako to radi Kim Bejsinger. S druge strane, izbegavajte ženu čije je kinematografsko iskustvo ostalo kod filma „Poslednji tango u Parizu“; ako je još uvek slobodna, verujte, ta je svoj poslednji tango odavno otplesala.

Ma koliko voleli da sve stvari budu čiste i uredne, treba izbegavati žene koje pedikir obavljaju pred gostima, kao i one koje turpijaju nokte u kafiću. One koje prave državno pitanje zbog toga što niste spustili dasku na šolji u kupatilu takođe su u kategoriji koju valja izbeći.

Najgora kategorija žena, a samim tim i ona od koje treba bežati trkom, verovatno je ona koja je stalno u dilemi kada treba da donese odluku hoće li gledati kviz „Milioner“ ili neku najnoviju brazilsku seriju. Još ako traži od vas da se izuvate u kući, da ne pušite, ne hrčete, ne mrvite, ne mljackate… Moglo bi vam se dogoditi da vam zatraži da prestanete i s disanjem nakratko, dok ona ne pogleda na TV-u ono za šta se u međuvremenu odlučila.

Kad se već pozabavismo ovom temom, pade mi na pamet još gora kategorija od one maločas pomenute najgore. To je tip takozvanih usedelica, koje svoj životni prostor dele s mačkama. Jednom, dve ili pet, nije ni bitno. Čim ima mačku, tu nema mesta za vas. Pored toga, ako pogledate malo pažljivije, videćete da one s tim mačkama najozbiljnije razgovaraju, što vam nipošto ne treba u ovom životu.

Možda ne valja cepidlačiti toliko. Moguće je da je to isterivanje maka na konac samo ženska osobina, od koje mi ne bi trebalo da patimo. Možda jedan savremeni muškarac treba da izbegava samo one pripadnice lepšeg pola koje uvek i za sve s osmehom kažu: „Da, dragi!“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar