Jedan potez muškarca NEPOGREŠIVO pokazuje da mu se dopadate

Iako se svi međusobno razlikujemo i imamo različite manire i osobine, kada nam se neko sviđa, nastupa potpuno neuobičajena situacija, jer govor tela većinu nas odaje na isti način.

Naučnici su došli do zaključka da su otvorenost držanja, razdvojenost usana i savijanje ruku znakovi pristupačnosti i pozitivna povratna informacija za vas. Ipak, ako stvarno želite da znate najpouzdaniji način da otkrijete sviđate li mu se u romantičnom smislu, test je jednostavan – ispričajte šalu! I neka bude jako, jako loša.

Ako uzvrati istinskim smeškom, bez obzira koliko je šala strašna, definitivno izlazite kao pobednik. Prema tri istraživanja objavljena u biltenu Personality and Social Psychology, naučnici su otkrili da je humor idealan način da otkrijete kome ste privlačni, a kome ne.

Oba pola će više podsticati humor, pozitivno reagovati i smatrati jedni druge duhovitijima ako je od početka prisutna privlačnost i simpatija. Brojne studije su navele humor kao broj jedan kvalitet koji će privući partnera.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dopadanje
Komentari (0)
Dodaj komentar