Jesu li prirodne?

Ako je operacija uspela, onda ne bi trebalo da se primeti razlika između povećanih i normalnih ženskih grudi, ni pod rukom, niti bilo kako drugačije. Međutim, kada se muškarci bave tim delom ženskog tela u erotskom smislu, malo ko razmišlja o njegovoj prirodnosti. Šta treba da zna muškarac čija partnerka planira da hirurškim putem poveća svoje grudi, ili je već to učinila? Da li se zaista treba plašiti leta avionom jer postoji opasnost da ona pored vas eksplodira na velikim visinama?

U suštini, nema razloga za brigu. Današnji implanti su toliko moderni da se ne treba pribojavati katastrofa, pošto devojke koje imaju silikone mogu da rone na velikim dubinama, skaču padobranom i, naravno, sasvim opušteno putuju avionom. Međutim, treba imati u vidu da postoperativni period i prilagođavanje stranom telu traje od četiri do šest nedelja. U tom periodu pacijentkinja treba da izbegava fizičke napore, sportske aktivnosti, pa i seks. Po isteku tog vremena, grudi su sasvim spremne da podnesu svaki normalan pritisak.

Većina žena čak tvrdi da ne oseća nikakvu promenu posle tog jednomesečnog perioda. Razlozi zbog kojih se žene odlučuju na ugradnju silikona različite su prirode. Neke od njih žele da povećaju svoje grudi kako bi udovoljile željama svojih partnera ili da bi izazivale veću erotsku pažnju muškaraca. Zajedničko im je ipak to da sve one prevashodno žele da budu zadovoljne svojim izgledom.

Kako muškarci reaguju na silikon? Najveći broj muškaraca nema ništa protiv toga, čak se postavlja test pitanje da li će se pri dodiru osetiti razlika između prirodnih i silikonskih grudi. Odgovor je da razlike nema. Deluju kao prave do te mere da vam na kraju krajeva nije ni bitno. Ukoliko pored sebe imate plejboj zečicu iz svojih snova, zašto biste razbijali glavu time da li je njeno poprsje dar prirode ili posledica veštog hirurškog zahvata?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar