Kako ih usrećiti?

Sreli ste ženu svog života, dopadaju vam se njene sanjalačke oči, dugi negovani prsti, njena boja glasa, a iznad svega njena duhovitost i originalnost. Ne znate kako da je zadržite. Međutim, za to vam je potrebno samo da je posmatrate i da tom prilikom zapamtite šta ona voli.

Bilo kako bilo, trudite se da je zovete najmanje dvaput dnevno, ne samo da biste čuli njen glas nego i da je pitate kako je i da joj ispričate kako je prošao vaš razgovor s poslovnim partnerima zbog kojeg ste, na primer, prethodnih dana bili veoma zabrinuti. Prilikom razgovora s njom trudite se da je pažljivo slušate kako biste što bolje razumeli njene probleme i da, ako joj zatreba, pokušate da joj pomognete nekim prijateljskim savetom. Trudite se da se uvek pokažete u najboljem svetlu. Bez obzira na to da li vas je pozvala kod sebe u goste ili negde gde su njene prijateljice, kolege ili rodbina, uvek budite na visini zadatka. Takođe, vodite računa da joj u vašem prisustvu nikada ne bude dosadno! Iznenadite je nekim malim ali običnim stvarima: pozovite je u bioskop, šetnju ili na neku romantičnu večeru. Jeste kliše, ali žene to vole.

Ukoliko živite s njom, situacija će izgledati kudikamo drugačije, makar zbog toga što ćete imati priliku da je vidite kako izgleda kada se vrati s posla iscrpljena i umorna. Ako ste odmorniji od nje, pripremite joj mirisnu kupku dok se ona presvlači. Malim gestovima najlakše možete podsetiti žene da ih volite najviše na svetu, a verbalizacija tih osećanja je samo delić toga. Važno je samo da se ona u vašem društvu oseća sigurno, da bude opuštena i srećna. To podrazumeva da joj poželite laku noć pred spavanje, da joj zaželite lepe snove i da uvek stvarate utisak da pored sebe ima sigurnog pratioca – u krevetu kao i u životu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar