Kako je zavesti?

U igri zavođenja, prvi utisak često ume da bude presudan. Da li smo mi uopšte svesni šta su sve žene u stanju da primete prilikom prvog sastanka? Pored negovanog izgleda i lepih manira, njima ne promiču ni neke samo naizgled manje važne stvari na osnovu kojih procenjuju da li ste baš vi onaj „pravi“. To rade čak i one koje ne veruju da „gospodin pravi“ uopšte postoji! Dakle, na skali od jedan do beskonačno ocenjuje se koliko smo duhoviti, da li možda podsećamo na njenog „bivšeg“ (i koliko), da li možda patimo zbog prethodne devojke, imamo li slične stavove, koliko smo samouvereni, sposobni i slično…

Ženama je veoma važan smisao za humor. Zbog njega su često spremne da naprave i kompromis oko pivskog stomaka. Pored toga, bitno im je da su muškarci komunikativni i da imaju dosta zajedničkih tema za razgovor. Koliko će sličnost s njenim bivšim momkom uticati na njeno mišljenje o vama zavisi isključivo od toga da li je to pređašnje iskustvo bilo negativno ili pozitivno. Da li može da se dogodi da „platite ceh“ za tuđe greške? Može.

Ona će se u toku razgovora sigurno potruditi da sazna i šta se dešavalo s vašom bivšom devojkom, jer budite uvereni da nijedna žena ne želi da bude nečije „rame za plakanje“. Ukoliko primeti da podržavate njene ambicije, shvatiće vas kao osobu koja je razume, što će joj sigurno mnogo značiti. U toku razgovora postavljajte joj pitanja i pažljivo slušajte šta priča.

Žene pored sebe žele muškarca na koga mogu da se oslone u svakom trenutku. Zato im je veoma bitno da vi sve vreme odajete utisak jake i sigurne osobe. Što se tiče izgleda, vodite računa o tome da budete uredni i skladno odeveni. Ako primeti da se niste dovoljno potrudili, shvatiće to kao znak da vam nije stalo do njenog mišljenja, a to nije dobar početak.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

manirmuškaracstilzavođenje
Komentari (0)
Dodaj komentar