Kako muškarci skrivaju osećanja nakon raskida?

Žene su nakon prekida sklone javnom iskazivanju osećanja, bilo da je reč o terapiji putem društvenih mreža ili prepričavanju svojih osećanja svakom ko je spreman da ih sluša – nije to ništa loše, tako se lečimo od tuge. Muškarci su, s druge strane, skloni skrivanju osećanja, zbog čega ponekad može izgledati da im je potpuno svejedno. Ipak, i oni se bore sa osećanjima i pate, čak i kad su sami prekinuli. Evo kako glume da su ok:

“Baš me briga” stav

On je snažan muškarac kojem veza nije potrebna, a to će i dokazati svojim stavom. Neke od njih stvarno baš briga, ali češći su slučaj oni koji to govore kako bi uverili druge da ne pate, iako je jasno da im je teško.

Ignorisanje problema

Žene vole da pričaju o svojoj boli i problemima, to im pomaže da se brže oporave, dok su muškarci spremni da jednostavno ignorišu postojanje problema u nadi da će nestati. To im samo odlaže oporavak, ali i dalje im je draže od suočavanja sa istinom.

Vraćanje u naš život

Najčešće pod izgovorom da žele da budu prijatelji. Muškarac nakon prekida prolazi kroz svojevrstan šok, a ako nije prekinuo sa devojkom na ružan način, počinju da mu nedostaju stvari koje nije cenio u vezi, prenosi Index.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muskarciosećanja
Komentari (0)
Dodaj komentar