Kako osvojiti ženu iz snova: Dve osobine su dobitna kombinacija

Iako je termin nesigurnost najčešće povezivan sa ženama, uobičajeno je da se i pripadnici „jačeg pola“ tako osećaju. Njihova nesigurnost se, kao i kod žena, vezuje uz mnoge fizičke nesavršenosti ili nedostatke, ali i uz unutrašnja osećanja.

Beskrajno je duga lista stvari zbog kojih muškarci mogu da osećaju nesigurnost. Od visine, preko težine, uopšte izgleda ili društveno-socijalnih veština. Međutim, samo iskazivanje znakova nesigurnosti, tvrde stručnjaci, žene više odvraća od muškaraca nego svi navedeni „nedostaci“. Samopouzdanje je oduvek, ističe se, dobitna karta.

Zato, ukoliko na ženu želite da ostavite pozitivan utisak, činite sledeće:

Uvek je gledajte direktno u oči

Direktan „oči u oči“ kontakt je među prvim stvarima koje svaka žena primeti. Budete li stalno skretali pogled, moguće je da vaša potencijalna partnerka pomisli da ste nezainteresovani ili sramežljivi.

U razgovoru pokušajte da iskontrolišete nervozu

Povedite računa da li govorite li prebrzo ili pretiho. Navedeno, plus povremeno mucanje, evidentan su znak da ste izuzetno nervozni, što je retko kojoj ženi simpatično. Pokušajte da govorite jasno, razgovetno i samouvereno i velike su šanse da ćete je osvojiti.

Obratite pažnju na držanje i govor tela

Pogrbljenost, „lupanje“ nogom od pod ili pucketanje prstima jasan su znak nesigurnosti i prevelike treme kojima sigurno osobu naspram sebe nećete impresionirati. Neverbalna komunikacija dosta je bitna, a samouvereno držanje tela i te kako dobar znak da ste na pravom putu.

Preuzmite inicijativu

Žene vole kada muškarac kuje zajedničke planove, radi na kvalitetnom druženju i jednostavno u većini stvari preuzima inicijativu. Veliki broj žena voli da sledi muškarca, da se uz njega oseća sigurno i da mu veruje. Stoga, budite od inicijative i iskažite svoju kreativnost.

Ne budite hvalisavi

Samopouzdanje je veoma bitno, ali je mala razlika između privlačnog i preteranog samopouzdanja. Prevelikim hvalisanjem i ukazivanjem da ste „posebniji“ od drugih možete izazvati kontraefekat i naterati potencijalnu partnerku da se zapita šta se zapravo krije iza tolikog samopouzdanja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muškaracrazgovorsamopouzdanje
Komentari (0)
Dodaj komentar