Kakva vam prija

Da li ste raščistili koji tip žene vam prija u krevetu? Neka koja ume da bude nametljiva, koja preuzima ulogu vođe, ili ona koja se instinktivno prepušta uživanjima?

Postoje muškarci koji, bez obzira na to koliko su upućeni u seks, jednostavno vole da se njihova partnerka postavi kao neko ko „zna znanje“. To je tip žena koje nisu spremne da uče, slušaju niti da prihvate partnerove želje. One vode igru u krevetu. Ukoliko spadate u muškarce koji seks doživljavaju kao uzbudljiv, divlji dvoboj u kome su dozvoljeni svi udarci i sva oružja, za vas nema brige – pronašli ste ženu svog života. Pobednik će biti onaj koji uspe da pruži zadovoljstvo i da istovremeno nametne i zadovolji svoje želje. Ukoliko poželite da se usprotivite takvoj ženi, borba ispod pokrivača postaće još oštrija i uzbudljivija. Na obostranu radost, nadajmo se.

Moguće je i da se nikada niste prepuštali razmišljanjima o tome da li u krevetu učite ili podučavate. Ako biste se ovog trena to zapitali, vaš odgovor mogao bi da bude – još uvek učim. Niste toliko umišljeni da tvrdite kako znate sve o seksualnim veštinama i jasno vam je da se u toj „nauci“ iz dana u dan otkriva nešto novo. Onda je red da pronađete partnerku koja neće biti od onih koje po svaku cenu nameću svoju volju u krevetu, ali koja istovremeno neće imati ništa protiv toga da povremeno bude i vodič.

Stalno imate na umu to da su u seksu važni spontanost i zadovoljstvo, što je u redu, jer vas nimalo ne zanimaju beskorisne akrobacije i sterilne tehnike. Važna je spremnost da se inovacija prihvati bez stida i suvišnih reči. S druge strane, znate da ponekad nije loše praviti se nevešt jer smatrate da takva taktika čini da budete opušteniji, slobodniji i razuzdaniji. Na kraju krajeva, užitak je najvažniji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar