Ko žene obara s nogu?

Žene vole da kažu: „Pronašla sam čoveka svog života!“ Međutim, kako izgleda čovek sa kojim one odlučuju da provedu ostatak svog života? Kada se zaljubljujemo, uvek nas privlače najbolje partnerkine osobine, ali već posle nekoliko meseci dolazi do otrežnjenja i idealna predstava počinje da bledi. One koje su bile mirne pretvaraju se u aždaje, atraktivne postaju neverne, a one ambiciozne – egoisti. Da li je moguće izbeći neprijatna iznenađenja? Kako te stvari izgledaju iz ženske vizure?

Žene vole zavodnike zato što su oni obično duhoviti, privlačni i nepredvidljivi. Uvek su spremni da ih iznenade i da učine sve kako bi im pokazali koliko im znače. Zavodnici su muškarci koji žele bogat i zanimljiv život – ne materijalno bogat, nego raznovrstan. Ženama nikad nije dosadno s njima, upoznaju ih sa zanimljivim ljudima, provode nezaboravne dane i noći i ludo se zabavljaju.

Međutim, žene očekuju i vernost, što nije česta karakteristika zavodnika. One su svesne muškaraca koji su osetljivi na čari drugih žena. Ukoliko spadate u ovu grupu, pokušajte da dozirate svoju stalnu potrebu za jakim emocijama koje će vas odvući u neku novu avanturu. Žene će brzo prepoznati osobu sa kojom ne mogu da prave dugoročne planove, a one ne vole da žive od danas do sutra. Zbog toga će se radije odlučiti za nekoga ko može da im pruži stabilnost, naročito materijalnu.

Prijaće im i ambiciozan i odlučan muškarac, koji voli izazove i voli da pobeđuje uvek i po svaku cenu. Sa takvim tipom ona svakako može da izgradi stabilnu vezu, ali je veliko pitanje može li on biti tu kad god joj zatreba. Ipak, žene su dovoljno mudre, pa će i u tom nedostatku videti izvesne prednosti – kad njega nema, ona će se posvetiti sebi i svojim interesovanjima. Njegov posao je da zaradi novac, a ona će već naći način da se pobrine za ostale stvari.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar