Lako je prevariti se

Koliko puta vam se dogodilo da legnete u krevet sa dugonogom plavušom, a probudite se pored vampira? Nikada? Onda sigurno ne živite u Beogradu, gde su takve situacije em moguće, em česte.

U toku neke lude žurke upoznali ste nju, sa kojom niste imali nikakve ozbiljne namere – osim onih poslednjih. Verovatno vam je bilo prijatno kada ste shvatili da ona sasvim razume šta joj pričate. Potom je usledio seks, i bilo je kako je bilo. Kada ste ujutru ustali, u svojoj sobi zatekli ste monstruma koji pati od trendova. Ako malo bolje pogledate čega sve ima u gradu, videćete o čemu je reč.

Devojke u minimalnim suknjama novopazarskog tipa, uzane majičice sa bulevarskih tezgi i cipele sa platformom, koje su poslednji put nošene početkom devedesetih, a u kojima njihove mršave noge izgledaju još čvornovatije. Takav izgled servira im se kao modni diktat. A diktate pisac ovih redova nimalo ne voli – još od školskih dana.

Zapravo, manekenke i trendi devojke uopšte nisu seksi. Ne razumem one koji se otimaju da dobiju karte za modne revije kad gradom još uvek prolaze i one neodoljivo obične devojke. Višak šminke i mode uvek treba doživljavati kao nedostatak mašte, jer devojke po poslednjoj modi nemaju ništa zagonetno u sebi.

Seksualni puls žene treba da poželite da otkrijete, a ne da vam on bude naslikan na njenom telu. One ne nose nikakvu tajnu. Kod njih bi trebalo da otkrijete samo jednu tajnu: kad dođe trenutak istine, kako da se probijete kroz skupu likru, najlon, elastin i streč. Osim toga, trendovi se menjaju. Danas se zaljubite u zgodnu devojku u uskim farmerkama i crnoj majici; sutra je ona već obukla vonderbra, dekoltiranu majicu „na izvol“te“ i usku, kratku suknju; prekosutra će nositi crni džak minimalizma, a jednog dana počeće da pozajmljuje vašu odeću, jer je vrlo trendi ličiti na muškarca. Ukoliko imate imalo mozga – odmah okončajte tu priču!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar