Letnja pravila

Postoje ona leta koja u svojim glavama vodimo kao leta za pamćenje. Pod njima se podrazumeva romantika na plaži, seks-maraton u sobi, zalogaji koji se tope u ustima na večeri pored šetališta, vino s juga, žurke do zore, prijatan umor u mišićima… Međutim, da bi sve to moglo da nam se dogodi, o pojedinim sitnicama (koje život znače) ipak moramo da povedemo računa. Ako želimo da uživamo u podgrejanim danima koji nam sleduju, onda treba da znamo da ništa ne može da pokvari putovanje kao pogrešan izbor destinacije. Umesto da lomite prste razmišljajući kud ćete, posvetite bar jedan čitav vikend čarima otkrivanja. Gotovo da ne postoji lokacija koja se ne može detaljno izguglovati.
Jedna od istinitih stavki glasi i da prevelika ekipa s kojom se odlazi na odmor ne znači automatski i super zabavu. Pre svega, u tim situacijama veoma ćete se teško dogovoriti o mestu na koje svi želite da izađete, o odlasku na plažu ili čak boravku u sobama. U svakom mnogobrojnom društvu postoji neko ko teško podnosi alkohol, neko ko je osetljiv na tuđe poglede i spreman da žustrije odreaguje, neko ko mrzi da bilo kud ide, neko ko je pokretač svakog provoda. Mnogo ljudi, mnogo ćudi. Takva mnogoljudna letovanja uglavnom se završavaju na taj način što se ekipa raštrka po gradu i obilazi stoti krug u potrazi za klubom koji će se svima dopasti. Grupe od četiri osobe deluju kao najbolje rešenje. I da letovanje ne biste proveli tako što ćete nekoga trezniti, razdvajati ili animirati društvo, potrebno je pre polaska na put napraviti mudar dogovor o stvarima koje ne treba raditi.
Poslednja stavka za ovo i za svako naredno letovanje: seks na plaži može da bude razočaravajući usled brojnih razloga. Međutim, to ne znači da ga treba izbegavati.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

letoletovanjemuškarac
Komentari (0)
Dodaj komentar