Libido – naš prijatelj

Većina nas će upražnjavati seks još hiljadu puta u životu, srećom. Glupo je, međutim, misliti da uvek možemo biti podjednako uspešni – savršeni ljubavnici bez mane i premca. Poznata je stvar da se svakom muškarcu u nekom trenutku njegovog ljubavničkog života može dogoditi neuspeh; čak i ako se nalazi u poziciji da pored njega leži izuzetno seksepilna dama koja ga očito želi.

Neuspeh može doći bez nekog posebnog razloga, ali analitički um muškarca odmah počinje da stvara opšte zaključke na osnovu jednog slučaja. U glavi počinju da se prevrću rečenice: moj libido slabi; nisam sposoban da zasijam na tom polju; više ne uzbuđujem žene u dovoljnoj meri…

Pre svega, u takvim situacijama svi bi morali da poseduju dozu humora, što bi ublažilo nastanak napetosti. U tom trenutku, koji je neprijatan za nas, i žena može da oseti izvesnu nelagodu. Pa ni njoj se takve situacije ne dešavaju baš svakog dana. Zapravo, njoj nije stalo do vas, već je muče druge misli: ona leži pored vas, a vi ne reagujete. Šta će drugo jedna žena pomisliti nego da je suviše debela; da vas više ne privlači; da ćete je uskoro napustiti…

Što više budete razmišljali o tom svom neuspehu, veće su šanse da se on nekom prilikom ponovi.

Neki muškarci, prevencije radi, preferiraju privremeni prekid seksualnih odnosa s „baksuznom“ ženom, ali i odustajanje od seksa uopšte. Ne treba tako gledati na stvar, jer se to u većini slučajeva ne pretvara u stalan problem.

Devojci treba lepo objasniti da nije kriva ona, kao ni vi. Za sve je kriv taj složeni mehanizam među nogama. Možete optužiti sedište bicikla, stres, deset sati bez obroka, uznemirenost zbog dnevno-političke situacije. Samo razmislite. Izbacite neuspeh iz glave i napred u boj. Libido je naš saveznik.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar