Lista najomraženijih komada muške odeće, prvo mesto uopšte nije iznenađenje

Odeća mnogo može da kaže o nekome, ali obično ne predajemo previše značaja izboru nečije garderobe dok nas ta kombinacija ne oduševi ili potpuno razočara.

Žene neke komade jednostavno mrze da vide na muškarcima, kao najomraženiji su izglasale košulju kratkih rukava.

Mnoge žene su se složile da “ne postoji dobra muška košulja kratkih rukava”, a evo koji su se to još odevni komadi našli na listi najomraženijih.

Preuske pantalone

Skini džins za mnoge je dame omiljeni model farmerki, ali upravo su uski modeli ono što ne žele da vide na muškarcima. Isto važi i za slučaj klasičnih poslovnih pantalona.

Kargo kratke hlače

Na spomen ove kategorije žene odmah zamisle megapularne kargo pantalone kariranog dezena. Megapopularne samo u muškom svetu. Ženama se od njih diže kosa na glavi!

Majice s dubokim dekolteom

Možda i mogu poslužiti kao potkošulje, ali majice s dubokim V izrezom često izgledaju suviše napadno.

Čarape i papuče

Ova je modna kombinacija od koje se brojnim damama diže kosa na glavi. Kada smo već na temi papuča, na listi najomraženijih našle su se i japanke.

Previše nakita

Manje je u ovom slučaju više. Slažemo se da dodaci poput sata i ogrlice mogu da podignu odevnu kombinaciju osobe na viši nivo, ali pri odabiru dodataka ipak treba biti umeren.

Kačketi

Kad smo kod modnih dodataka, kačketi su zaslužili posebno mesto. Dame nemaju ništa protiv njihovog nošenja kada je reč o sportskim događanjima ili opuštenom druženju s prijateljima. Ipak, veliko NE je nositi ovaj model kape u svečanim i poslovnim prilikama.

Dotrajalo donje rublje

Uh, to sigurno nije prizor koji želite da vidite. Ujedno, on nam govori o higijenskim navikama osobe koje ga nosi. Nošenje dotrajalog i pocepanog donjeg rublja praksa je koju valja izbegavati, piše Miss7.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muskarciodeća
Komentari (0)
Dodaj komentar