Ljubav na četiri točka (2)

Popularna istraživanja redovno ukazuju na to da je svakom muškarcu potrebno neko samo za njega posebno mesto, jazbina u kojoj će lizati svoje rane i oporavljati se od poraza. U tome se, pored mnogo čega drugog, razlikujemo od lepšeg pola. Damama je uglavnom potreban čitav svet da plače s njima kada im nešto nije po volji. Ova potreba vuče korene iz dana kada su muškarci lovili i skupljali plodove sami. To je tada bila, kao što i sada jeste, jedna od retkih aktivnosti koja dozvoljava muškarcu da bude sam a da ga pri tom ne osuđuju za to. Kada je muškarac sam u svojim kolima, to je situacija koja najbolje odgovara opisu "svoj na svome"!
Ljubav koja postoji između nas i automobila neraskidiva je. Ona će preživeti sve recesije, jer automobili za nas nisu samo prevozna sredstva. Za svakog muškarca njegov automobil je nešto daleko, daleko više. Kola su naše pećine, naše jazbine, naše ognjište, i naše pleme to razume. S automobilom možemo i da pričamo. Setite se samo svih onih umilnih reči i molbi koje ste upućivali svom automobilu koji nikako da vas razume i upali se. Neki od nas svojim limuzinama daju i imena, pokušavajući da na taj način olakšaju svoju interakciju sa ovom u suštini komplikovanom napravom. A onda dolazimo i do još jedne veoma važne stavke – naši automobili privlače žene!
Obrni-okreni, bez seksa se ne može. Više čak i ne zbunjuje povezanost automobila s muževnošću i seksualnošću. Zvuk dobre mašine apeluje na neke od primarnih ženskih instinkta. Devojke vole dobre momke – ali još više vole one koji su dobri u dobrim kolima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

automobilimuškaracstrast
Komentari (0)
Dodaj komentar