Ljubavna pravila (2)

Žene vole prefinjene i uglađene ljubavnike, muškarce s planom (za večeru, za vikend u Parizu, za vruće iznenađenje tokom zajedničkog ručka…). Zbog toga je zapravo više nego preporučljivo za svakoga od nas da usvojimo i primenimo pravila ponašanja samopouzdanog tipa s viteškim manirima. Otvarajte joj vrata automobila, pripalite joj cigaretu pre nego sebi, usredsredite se na njen orgazam više nego na svoj… Imate samo jedan cilj – da ugodite voljenoj ženi.
Sa ženama je zapravo veoma jednostavno. Kada ste razdvojeni, za udvaranje upotrebite svu raspoloživu tehnologiju (telefon, SMS, elektronsku poštu, telegram). Budite maštoviti; ako treba, napišite joj pismo – danas više niko ne kontaktira tako, posebno ne ukoliko živite u istom gradu. Ne gnjavite je pričama i anegdotama o svojim bivšim ljubavima, makar se radilo i o žalbama kako niste bili jedno za drugo. Ni vi nemojte nju ispitivati o njenim bivšim partnerima, pogotovo o njihovom broju, ili nekim drugim seksualnim temama. Umesto da se raspitujete o aferama koje je imala pre vas, naučite da se skidate u jednom seksi potezu. Majice kratkih rukava spretno prebacite preko glave, a da se u njih ne zapetljate, a dugmad na košulji otkopčajte brzo. Ne dopustite da vam se dogodi natezanje s čarapama ili cupkanje na jednoj nozi dok skidate pantalone i bokserice.
Nemojte se stideti da joj iskreno priznate šta volite na njenom telu. Reči potkrepite delom (i svojim telom). Naravno, sve ovo podrazumeva da ste ovladali umetnošću skidanja njenog grudnjaka. Ukoliko imate problem s onim koji se kopča na leđima, poklonite joj jedan koji se kopča spreda, barem dok ne usavršite tehniku. Posle toga ostaje samo da zajedno složno poradite na proširivanju vašeg seksualnog repertoara. Trudite se da budete ravnopravni u istraživanju vlastitih užitaka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavmuškaracpravila
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Nataša Gajić

    Pravilo je da nema pravila, ah…