Ludilo: Pio lek protiv ćelavosti, a onda mu se kod penisa pojavilo OVO!

Jedan električar iz Njuarka, američka država Nju Džersi pristao je da učestvuje u eksperimentu testiranja novog leka protiv gubitka kose kada je na opšte zaprepaštenje doživeo nešto što niko na planeti pre njega nije!

Brajan Dženkins (37) kaže da je pio lek kada je nakon nedelju dana primetio da mu se pored penisa pojavilo nešto slično.

Iako su mu doktori govorili da je u pitanju obična izraslina posle izvesnog vremena otkrio je da je dobio još jedan penis!

„Nakon nedelju dana konzumacije leka, primetio sam malu izraslinu pored mojih testisa. Pokazao sam je lekaru koji me je uverio da je bezazlena, da nema nikakve veze sa lekom koji koristim kao i da treba da nastavim sa konzumacijom. Nakon nekog vremena izraslina se transformisala u penis sa sopstvenim parom testisa“, ispričao je Brajan.

Lekari su Dženkinsa na vreme upozorili da će mu konzumacija eksperimentalnog leka doneti pospanost, svrab i smanjenje seksualnog apetita ali ne i pojavu drugog penisa.

Ono što Dženkinsu nikako ne ide u prilog je što je pre početka istraživanja potpisao dokument koji ga obavezuje da, šta god da mu se dogodi sa telom, ne sme da tuži farmaceutsku kompaniju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

celavostpenis
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Viktor Rotmiler

    Mislim da Dzenkins,ne da ne treba da tuzu farmaceutsku kompaniju,vec treba da te ljude iz Kompanije novcano nagradi. Dali je on svestan,sta je zapravo dobio.U seksualnom cinu,on ce postati pravi super men.Prvo „zaposli“ jedan penis,kada se umori,“aktivira“ drugi.Blago njemu.Treba ga pitati,kako se taj lek koji su mu dali da pije,zove,i gde moze da se nabavi.!

  • lekar-amater

    Pa, frajeru, sad si dobio „pušku dvocevku“…počni da učiš kako da je koristiš.