Luksuz po dobroj ceni

Zašto volimo filmove o Džejmsu Bondu? Zato što je on najveći frajer filmske industrije, ali i zato što uvek vozi najbolja kola, posećuje glamurozne koktel zabave, ima ličnu poslugu, prokocka brdo novca za noć… Sve bismo možda to i mi sebi mogli da priuštimo čak i ako nemamo deset miliona dolara na računu. Najvažnije je prepoznati pravu vrednost i dobru priliku. Na taj način možemo sebi da priuštimo čak i one luksuzne stvari za koje smo mislili da su nam nedostupne. Zašto ne bismo pokušali da napravimo "dobar dil" i živimo kao Bond, bez obzira na to da li je u pitanju vrhunsko vino, umetnička slika ili pažljivo skrojeno odelo? Uživanje u tome što smo ono što želimo našli po povoljnijoj ceni ume da bude neprocenjivo!
Svako ko kaže da vožnja u brzim kolima ne diže adrenalin sigurno to još nije probao. Ako je stvar samo do adrenalina, taj problem ćete rešiti tako što ćete s prijateljima na nekoliko sati iznajmiti karting stazu. Ali, kartingom ne možete u grad, niti da se "potpišete" na parkingu, a ni da provozate devojku… Ukoliko zaista želite da priuštite sebi komfor luksuznog automobila, najbolje je da ga iznajmite. Druga varijanta je da odete u salon automobila ponašajući se kao da ste ozbiljan kupac. A kako ni milioneri ne kupuju mačku u džaku, prvo morate da isprobate automobil. Ukoliko želite da se osećate kao VIP, nema razloga da to tako i ne bude. Kulturna dešavanja su uvek zanimljiva: ne mari što ne znate mnogo o umetnosti, svako ume da uživa u koktel posluženju, šampanjcu i neobaveznom ćaskanju. Da ne govorimo o tome da se tu ustostručuju šanse da upoznate nekoga i oduševite ga svojim društvenim navikama.
Ako ne dobijate pozivnice za otvaranja izložbi, nedelja mode i slično, interesujte se u lokalnim novinama ili preko internet stranica muzeja i galerija – tamo piše gde i kada se održava sledeća izložba. Dakle, ko je raspoložen za čašu dobrog šampanjca, ne treba da propušta otvaranja. Nekoliko reči, zatim mnogo "oh" i "ah" za umetničke predmete – i zabava može da počne.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

cenaluksuzmuškaraczivot
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Nataša Gajić

    Provincijalka, hm? A i „Momo Kapor“ mi je neki pisac, a i pisao je samo o Beograđankama, uglavnom, i u intervjuima.