Mačo odmeravanje

Postoji toliko razloga zbog kojih je dobro biti muškarac. Telefonski razgovori nam ne traju duže od tridesetak sekundi, za godišnji odmor od sedam dana dovoljan nam je samo jedan kofer, svi naši orgazmi su pravi, seks ne može da nam uništi reputaciju ili dobar glas, sposobni smo da se istuširamo i obučemo ako treba od glave do pete za samo deset minuta.
Pored toga, nijedan kolega s posla ne može da nas natera u plač, a u javnosti možemo da jedemo bananu ili sladoled bez privlačenja pohotnih pogleda slučajnih prolaznika. Šta bi još moglo da nas predstavi u najboljem mogućem svetlu? Pored toga što nesumnjivo bolje vozimo kola od pripadnica lepšeg pola, mala je verovatnoća da će automehaničar moći da nas slaže ili prevari. Ne dobijamo slom živaca ukoliko niko ne primeti našu novu frizuru, dva para cipela su nam više nego dovoljna, ljudi nam ne bulje u grudi tokom razgovora, daljinski upravljač pripada samo nama… Izgleda da smo em jednostavni, em laki za održavanje.
A u pohodu na ženska srca naš najbolji saveznik je govor našeg tela. Ne prekrštamo ruke na grudima dok razgovaramo, jer joj time dajemo do znanja da nemamo poverenja u nju i da se povlačimo. Ne zakopčavamo košulju do grla jer, ma kakvo vreme bilo, to jednostavno nije privlačno. Prilikom razgovora sedimo dovoljno blizu, tako da, ako želi, dama uvek može da nas dotakne rukom. Međutim, pravi muškarac ne prilazi ni previše blizu, kako bi joj stavio do znanja da će je pustiti „da diše“.
Još jedna dobra igra prilikom zavođenja jeste imitiranje njenih pokreta, ali ne suviše često ili tako da ona to primeti. Na primer, ako ona dodiruje kosu, učinite to i vi, ako se igra predmetima koji su na stolu (mobilnim, upaljačem…), i vi prihvatite tu igru. Moguće je da će takvi, naoko sasvim nesvesni gestovi, dodatno doprineti bržoj izgradnji poverenja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

macomuskarciodmeravanjeodnosi
Komentari (0)
Dodaj komentar