Magnet za žene

Žene vole da vide dobro obučenog muškarca i to je fakat. Međutim, kad je vruće, muškarci manje brinu o odeći koju će poneti na sebi. Ipak, neke stvari jednostavno ne treba prepustiti slučaju, jer neobaveznost ne znači nebrigu o svom izgledu, a žene to umeju da zapamte kao veliki minus.

Postoje muškarci koji kažu: „Ako nemam ručni sat, to je kao da nemam desnu ruku“. Ukoliko se slažete s tom rečenicom, idealan ste kandidat da osmotrite trendove novih merača vremena. S obzirom na to da je ručni časovnik detalj koji ćete svakodnevno gledati na sebi, i koji treba još dugo da vam služi, birajte pažljivo. Čelična narukvica, geometrijski dizajn, boja koju volite… Šta će biti presudno prilikom kupovine? Trudite se da presudan faktor bude onaj koji će učiniti da vaš časovnik izgleda savršeno, uz svaku kombinaciju i u svakoj prilici.

Zapamtite samo jednu stvar: prilikom vežbanja uvek skidajte sat s ruke! Znoj će navlažiti remen i ostaviti neprijatne mirise. Vreme je da zamenite kožni remen kada primetite površinske brazde, a ako je reč o gumenim sportskim satovima, kada primetite da postoji vidna promena u elastičnosti (ako se pri savijanju remen ne vraća u prvobitni položaj, to je znak da će uskoro pući).

Pošto vrućine umeju da diktiraju šta ćete obući, nemojte dozvoliti da vam vremenske prilike određuju i šta ćete nositi ispod toga. Odabir modela donjeg veša je jedna od osnovnih modnih odluka koju svaki muškarac mora da napravi u životu. S obzirom na to da je to prva stvar koju oblačite na svoje telo posle kupanja i poslednja koju skidate sa sebe u raznim situacijama, nije nevažno kako veš izgleda. Naravno, pored izgleda, i udobnost je veoma važan faktor. Neke žene tvrde da muškarac otkriva tajne svoje ličnosti modelom donjeg veša koji nosi. Zato pripazite na to kakvu poruku šalje veš koji nosite.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar