„Mama, dobro sam“ (foto)

Mama, dobro sam – njegov je glavni moto. Tako mu se zovu profili i na Instagramu i na Fejsbuku.

„Bez obzira koliko godina imate, ako vam je mama iz Latinske Amerike, a vi imate strast prema pustolovinama, moraćete pronaći način da je uverite da ste dobro. Ovo je moj način“, opisao je svoj trenutni život i projekat Džonatan Kuben Kinonez.

Džonathan ima 27 godina, završio je fakultet komunikacija i poslovnog menadžmenta i zaposlio se kao konsultant u Briselu. Većina njegovih prijatelja se venčalo i imaju decu. I Džonatan to želi, ali ne odmah. Najpre želi da ispuni svoj san. Da obiđe svet.

Na svoj 27. rođendan okupio je svoje prijatelje i objavio im da je dao otkaz, prodao svoj auto i da odlazi na put po svetu. Mama je bila zabrinuta. Brinula se gde će, kako će, šta će i zamolila ga je da je redovno uverava da je dobro.

Gde god da stigne, Džonatan se pobrine za to da njegova mama zna da je dobro. I to više nego dobro.

Nagovorio je pica majstore u Italiji da mu naprave picu sa natpisom „Mom, I’m fine“ (Mama, dobro sam), turisti mu pomažu u držanju znakova sa tom porukom, slika se sa zgodnim ženama, zapošljava domoroce da mu pomognu u tome… sve kako bi mama bila zadovoljna.

A i njegov projekat je zabavan i živ. Džonatan na svom Instagram profilu ima veliki broj fanova, a gostovao je i u nekoliko TV emisija po celom svetu, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

mamasin
Komentari (0)
Dodaj komentar