Mars i Venera

Savremen muškarac treba da ima jasno definisan stav o sebi, ženi i poslu. Mnogi će misliti, naravno, šta je tu novo? Odgovor je vrlo jednostavan, treba svaku od ovih kategorija doživljavati u što većoj meri kao samostalnu celinu. Ne treba pričati o uspešnosti u poslu na intimnoj večeri sa zanimljivom osobom, niti doživljavati sebe kroz uspehe kod suprotnog pola.

Muškarci često greše oko toga šta privlači žene. Tačno je da žene vole sigurnost i uspešnost, ali to je na drugom mestu. Ta sfera, takođe, sigurno neće biti zadovoljena samo pričama o uspesima na poslovnom planu. Muškarci najčešće svoje predstave o uspešnosti projektuju na to šta žena očekuje od njih.

Mnogi bi se začudili kada bi saznali da žene slično njima gledaju zgodan zadnji deo tela. Neki su pak previše samosvesni pa i preteruju u želji da izgledaju kao modeli za donji veš Calvin Kline-a. Istina je negde na sredini, ili po nekom slobodnom rangiranju, kod većine žena na četvrtom, petom mestu.

Šta je sa automobilom, prostranim stanom, telefonom? Pa nećemo baš pretvarati žene u naivna i nevina bića i stavljati ove pojmove na dno rang-liste. Možda je ipak bolje da sačekamo još nekoliko godina i neka, nadamo se, još bolja vremena kada će normalan život svima biti dostupan i kada će poslovna i uspešna mlada žena biti daleko češća pojava. Prava slika će se formirati tek tada, jer će se iskristalisati pravo mesto ovih pojmova na ovoj zamišljenoj rang-listi.

U čemu je onda tajna? Nema tu nikakve misterije i lupanja glave oko toga „šta li ona sada misli?“ Veliki broj posetilaca novog Playboy-evog site-a na kome se dele saveti pa i pravi recepti muškarcima za to kako da ženama postanu neodoljivi, svedoče baš o tome da je većina muškaraca zbunjena po ovom pitanju.

Sa rizikom da zvuči otrcano, rešenje je ljubav. Nema većeg afrodizijaka za ženu nego da oseti zaljubljeni pogled. To svaka žena oseća celim bićem i verovatno se zato kaže da su žene sa Venere, a muškarci sa Marsa. Imajte to na umu sledeći put kada vidite zgodno žensko biće kako se vozi u skupim kolima. Bacite se na ljubav!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Ilija Trubajić

    Iskren da budem, ništa senzacionalno. Mislim da svaki tridesetogodišnjak, intelektualac, sve to što je napisano zna! Iz mog bogatog iskustva (sada imam 62) mogu dodati da je u osvajanju ženskih srca najvažniji OPŠTI ŠARM! Drugim rečima, jedan dobar koktel retoričkih sposobnosti i malo intuicije. Treba nanjušiti koja priča odgovara, prija dotičnoj. Doduše, tako je bilo ranije: ni auta, ni gajbe, ni lister odela, ni italijanskih cipela, ni love za večerinke, „a padale su kao snoplje“ na šarm.