Mi, one i seks

U proseku gledano, stanovnici planete Zemlje vode buran seksualni život na ovom ili onom kontinentu. Pitanje je samo gde je razlika između ženskog i muškog viđenja i doživljaja seksa i seksualnog, kao i šta nedostaje jednima, a šta drugima. Odgovori su različiti u onoj meri u kojoj postoje razlike između našeg i njihovog pola.

Najčešća zamerka koju ogorčene žene ističu jeste ta da su muškarci nestrpljivi i egoistični u krevetu, da ne poznajemo dovoljno žensku senzualnost i da preferiramo seks bez predigre. Takođe je opšteprihvaćeno žensko mišljenje da mi muškarci verujemo kako su one vidovite, to jest da su prirodno obdarene da pogode šta bi nama odgovaralo u krevetu. Sudeći po tome, pošto se mi ne bavimo čitanjem njihovih misli, one su dobrim delom nezadovoljne kvalitetom svog seksualnog života. Ima li zapravo lepše vesti od one kada jedan slobodan muškarac čuje koliki je broj nezadovoljenih žena na planeti? Teško…

Istina je, međutim, da je u svesti muškaraca, posebno nas ovdašnjih, jaka epska tradicija, te se tako seks shvata kao borba, a krevet kao arena u kojoj treba izvojevati pobedu. Onda, verovatno, i nije čudo ako one, kao „pobeđene“, ostanu i nezadovoljne i nezadovoljene posle seksa. Pored toga što nam se zamera to da ne obraćamo pažnju na predigru, veoma je česta opaska da mi volimo samo „seks na brzaka“, što je njima, naravno, krajnje nezanimljivo – navodno. Pitanje koje tim ženama treba postaviti jeste to zbog čega one o tome ne razgovaraju sa svojim partnerom? Nemoguće je poverovati da pristaju na seks samo da bi njega zadovoljile; to bi onda potvrdilo onu priču o tome kako one ipak nisu toliko pametne.

Šta je sa erotskim snovima? Zar je moguće da žene ne sanjaju agresivan seks sa nepoznatim muškarcima, već samo maženje i ljubljenje uz atmosferu kao iz sapunske serije! Ako je to tako, onda se to verovatno zove složena seksualna struktura snova, o kojoj ja nemam mnogo stvari da vam kažem. Mi muškarci smo tako površni; skloniji smo čak i tome da vodimo ljubav bez kondoma, a ponekad smo toliko bezobrazni da se i povinujemo njenoj želji da to uradimo bez njega. Zar nismo grozni? Zaista.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar