Muška druženja

Za početak, nikada nemojte sebi dozvoliti da iz nekog razloga (posebno ne ako je to vaša bolja polovina) zapostavljate tipične muške žurke kao što su momačke večeri i rođendani vaših muških prijatelja koji su još uvek slobodni strelci. Zbog čega? Zbog toga što takve prilike (kojih i inače nema previše) pružaju savršenu iluziju o muškoj slobodi i imaju istu ili bar približnu delotvornost kao šoping ili trač partija kojima se prepuštaju žene. Da li to znači da treba napraviti kompromis i prepustiti se fiktivnom uživanju u slobodi? Da, upravo to. Ponekad je i sama predstava o osećanju slobode dovoljna da se osetimo slobodno.

Kada se već nađete u društvu muškaraca koje dugo niste videli ili u društvu nekih koje ne poznajete dovoljno, budite oprezni ako se povede razgovor o hobijima, jer se može desiti da povredite nečija osećanja. Šta vi znate ko od okupljenih muškaraca još uvek skuplja markice? Ispovedni ton u toku razgovora takođe nije poželjan – ne ispovedajte se čak ni najbližim prijateljima. Nikada se ne zna ko će i u kom trenutku poželeti da vas udari u neku slabu tačku. Uostalom, pravo muško prijateljstvo i počiva na tome da jedan drugome ne priznajete svoje najveće životne, poslovne, ljubavne, a posebno ne seksualne neuspehe. Umesto toga, ukoliko želite da budete reprezentativan predstavnik muškog roda, nikada ne idite dalje od laganog osvrta na atribute žene koja vam je zapala za oko. Komplimenti se ionako uvek dele onda kada ih drugi najmanje očekuju.

Dogovorite se s drugarima o sutrašnjem okupljanju u teretani i pođite kući. Ako se prilikom povratka radujete veličini šnicle koja vas čeka na šporetu, a ne oblinama žene koja je to pripremila za vas, to nije dobar znak. Međutim, ni vama se nije dopalo što se ona izbezumila od sreće kada ste se sreli sa zajedničkim prijateljima koji imaju bebu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

izlascimomacko vecemusko druzenjerodjendani
Komentari (0)
Dodaj komentar