Muškarac u životinjskom carstvu (1)

Kada su shvatili da put do ženskog srca u velikoj meri zavisi od veštine zavođenja, naši muški prapreci su u nedostatku stručnih savetnika počeli da se ugledaju na mužjake u životinjskom svetu. Iako naučnici tvrde da smo se mi kao njihovi potomci danas veoma ulenjili, da retko krećemo u lov na pripadnice lepšeg pola, kao i da su nekadašnji neustrašivi lovci postali lak plen savremenih amazonki, mnogi muškarci još nisu u potpunosti izgubili taj instinkt grabljivca. Treba samo locirati koja je zver najbliža vašem karakteru i onda će zavođenje ići samo prirodnim putem.

Ukoliko radije lovite u društvu, jasno je da vam je stalo da čitav „čopor“ vidi vaš uspeh – zbog toga se osećate moćno. Devojke lako prepoznaju ovaj tip muškarca jer ih podseća na vuka – uvek u pratnji drugova, prilazi samo ako i oni odobre njegov izbor. Drugim rečima, žene su svesne da će od njega napraviti poslušno štene ako uspeju da ga izvuku iz društva.

Nezgodno je ukoliko je vaš najbolji prijatelj „lešinar“, koji čeka da vaša veza dođe u krizu i da se onda okomi na vašu devojku. To je onaj koji čak i ne krije da mu se ona dopada i koji, kada shvati da je vaša veza pri kraju, strpljivo sedi i čeka svojih pet minuta. Muškarac može i treba da bude lovac, ali treba i da zna da prepozna grabljivce koji glume prijateljstvo – ljubazni su i susretljivi, trude se da na svaki način zadobiju poverenje i naklonost. U ključnom trenutku, kad budete na izmaku snaga, njegov potez neće stići pošteno da iznenadi ni vas ni vašu bivšu devojku, na koju će se baciti.

Zbog toga se veliki broj muškaraca danas odlučuje na usamljeništvo. Nisu baš zakleti usamljenici kao medvedi, ali nisu ni daleko od toga. Kada ste sami, pažljivo pratite „kretanje vodenih struja“ kako biste zauzeli najbolje mesto i bez mnogo truda upecali najveću ribu. Posećujte sva mesta na kojima ima puno žena, a malo muškaraca (časovi joge ili plesa), što će vam znatno olakšati lov.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar