Muškarci najčešće prevare ženu u ovoj godini života!

Britanska autorka Tanith Carey odlučila je istražiti faze u životu jednog muškarca

Britanska autorka Tanit Keri odlučila je istražiti faze u životu jednog muškarca te otkrila u kojim godinama muškarci najčešće doživljavaju neke velike životne prekretnice.

Svoje je istraživanje temeljila na nekim ranije sprovedenim studijama. Tako je za Daily Mail otkrila da muškarci najčešće gube nevinost s 15 godina, ali i da su s 29 godina najviše seksualno aktivni.

Keri piše i da većina muškaraca u brak stupa oko 32. godine života te da su, uprkos drugačijim uvriježenim mišljenjima, uglavnom oni ti koji prvi izjavljuju ljubav u odnosima sa ženama. U proseku muškarci čekaju 88 dana da priznaju partnerki ljubav, dok žene s tim čekaju i do 134 dana, prema nekim britanskim studijama.

S 37 godina muškarci se osećaju najzadovoljnije sobom (dok je za žene ta d
ob 34 godine). To zadovoljstvo nije povezano s fizičkim izgledom, već s postignućima u životu. Naime, većina njih do te se godine oženila, dobila dete te stambeno situirala.

Kada zagaze u četrdeset godine života, muškarci se, piše Keri , počinju osećati kao da više nisu zanimljivi suprotnom polu. Tada počinju biti nesigurniji oko svog fizičkog izgleda.

Najizglednija godina za preljubu muškarca je 49. U toj godini muškarci najčešće prevare svoju partnerku. Za žene se taj stadijum dogodi mnogo ranije – sa 28.

Žene, prema nekim studijama, smatraju da muškarci izgube seksepil nakon 53. godine, no to, čini se, ne znači i da nakon te godine seksualni život muškaraca prestaje. Naime, sve veći broj muškaraca u sedamdesetim godinama tvrdi da još uvek uživa u seksualnim aktivnostima. Prema British Medical Journalu, taj je broj – sedam od deset ispitanih muškaraca.

Age UK i Univerzitet u Mančesteru uradili su studiju koja je pokazala da seksualna aktivnost za neke muškarce ne prestaje ni kad uđu u devedesete godine života. „Seks ne prestaje, samo se menja“, objasnio je doktor David Li koji je radio na toj studiji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

varanje
Komentari (0)
Dodaj komentar