Muškarci, obratite pažnju: Ovih 5 stvari žene odmah primete na prvom sastanku

Neki će se i zaljubiti na prvi pogled, a svakako će tada odmah primetiti neke stvari na osnovu kojih će odlučiti da li će s tim muškarcem otići i na drugi sastanak… Evo šta će joj odmah zapeti za oko.

Briga o izgledu je ono što neće ostati neprimećeno. Nije stvar u tome koji će brend imati na sebi nego ukupan utisak.

Higijena, kakvi su nokti, miris znoja, prljava odeća..? Sve to odbiće svaku ženu da poželi ponovno da izađe s tim muškarcem.

Ponašanje na sastanku otkriće mnogo o toj osobi. Ako nema kontakta očima, ako osoba radije „čačka“po mobilnom telefonu i gleda uokolo, neće biti baš najpoželjnije društvo.

Cipele su ono što će žena primetiti pre odeće na muškarcu. Upravo će odabir obuće reći mnogo o ličnom ukusu tog muškarca.

Ponašanje prema konobarima i te kako je indikativno i otkriva dosta o karakteru muškarca. Ako se muškarac prema konobaru odnosi „s visine“, najverovatnije to ponašanje neće naići na odobravanje žena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muskarcizene
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Kladovski Vlah

    Ma ja kao za muskarce nije vazno kako su zene obucene da li im smrdi iz usta ispod pazuha da li prdi dali joj je guza cista dali su joj na nogama jedna zuta jedna crvena cipela da li je vrtiperka .