Muškarci razotkriveni! Evo zašto šalju slike polnog organa

Svi znamo da postoje ti muškarci koji ženama, ničim izazvani i nenajavljeno šalju fotografije svog polnog organa. Većina žena je barem jednom dobila takvu, neželjenu fotografiju, i zapitala se zašto muškarci to rade.

Novo istraživanje objavljeno u Žurnalu seksualnih istraživanja, u kojem je učestvovalo 1.087 muškaraca, dalo je odgovor. Naime, ispostavilo se da su momci koji šalju takve fotke uglavnom narcisoidni i seksisti.

Do ovih rezultata naučnici su došli na osnovu niza upitnika kojim su procenjivali karakter muškaraca koji šalju fotografije polnog organa, a otkrili su i još jednu misteriju – zašto muškarci ovo rade i šta žele da postignu.

Ispostavilo se da čak 15 odsto muškaraca koji ničim izazvani fotkaju svoje genitalije i zatim to pošalju nekoj ženi, žele da kod nje izazovu strah, a osam odsto to radi da bi se žene osećale neprijatno i posramljeno.

Mnogi od njih priznali su da im ovaj čin daje osećaj kontrole nad osobom kojoj šalju fotografije.

Sa druge strane, ispostavilo se i da mnogi muškarci koji šalju fotografije svog penisa smatraju da će time probuditi pozitivna osećanja kod osobe kojoj šalju fotku – dakle, u suštini, nemaju lošu nameru.

Nešto više od 80 odsto ispitanika kažu da su fotografije slali da bi seksualno uzbudili žene, a 50 odsto se nadalo da će se žene zbog ovakvih fotki osećati privlačno.

Skoro 45 odsto muškaraca poslalo je fotografije svog penisa u nadi da će im žena uzvratiti golišavim fotografijama.

Manje od petine muškaraca priznalo je da su fotografije intimnog dela tela slali zbog sopstvenog seksualnog uzbuđenja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muskarcipolni organseks.
Komentari (0)
Dodaj komentar