Muškarčine osvajaju

Muškarci i žene moraju se pridržavati određenih pravila kako bi sačuvali život i vezu u kojoj se nalaze. Zvuči prilično jednostavno, ali u stvarnosti sve je mnogo komplikovanije. Na kraju, muškarci ispadnu ti koji su krivi, a žene se oglase kao žrtve muškog neverstva. Suština je u tome da mačo muškarac ipak predstavlja izazov za svaku ženu, ali ne treba biti ni previše mačo, jer ako ona oseti da vi rukovodite njom više nego što bi trebalo, sasvim sigurno će otići. Zbog toga, valja naći meru. Neka vaša bude poslednja, ali joj sitnicama dajte do znanja da vam je stalo do nje, da poštujete i nju i njeno mišljenje.

Žene vole da kraj sebe imaju snažnog i sposobnog muškarca koji zna da kontroliše svaku situaciju, pa tako i vezu u kojoj se nalazi. Šta to znači? Jednostavno je: ako dozvolite da vam ona jednom „zabrani“ da se vidite sa svojim drugarima, uspeće to i drugog puta i trećeg… Zamislite samo šta će vam prijatelji pričati iza leđa. Sasvim je normalno i zdravo družiti se sa prijateljima, ići na utakmice i piti pivo i raditi to kad god to poželite, svidelo se to njoj ili ne.

Ne gubite samopouzdanje. Ako žena ne veruje u vaše muške sposobnosti, odmah će izgubiti interesovanje za vas. Zato, ponekad, čak i kad niste sigurni da ćete nešto moći da uradite – bar je „isfolirajte“ i recite da je sve pod kontrolom. Žene vole da osete da su u svakom trenutku sigurne pored vas.

Naravno, seks je bitan. Ako jednog dana seks postane dosadan i predvidljiv, i veza će postati dosadna. Još nešto: bez ljubomore. Ona treba da zna da vam je stalo do nje, ali nemojte je gušiti. Trudite se i da ne pričate previše. Kada ona želi da čuje sve o čemu razmišljate u tom trenutku, ne zalećite se. Verujte, ona sigurno ne želi da čuje baš sve. U stvari, ona samo misli da bi želela da čuje sve. Zato, jezik za zube i pamet u glavu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar