Muške stvari

Moguće je da se kao svaki muškarac aktivno ili rekreativno bavite sportom ili da upravljate automobilom kao da ste sam Fanđo i da pušite najjače cigarete, od kojih bi svaka pripadnica lepšeg pola istog momenta pozelenela. Sve to radite sa stilom – muški. Ne oklevate, ne pokazujete slabost, izgledate sigurno u onome što radite čak i ako vam je nešto od toga sasvim novo iskustvo. To je dobro, u skladu je sa vašim polnim karakteristikama. Važno je da nikada ne pokleknete.

Možda niste pošteno potrčali još od osnovne škole, kada ste pikali fudbal na male goliće, i možda je vaša kondicija ravna nuli, ali ona to ne zna. Tako treba i da ostane jer je njoj ionako svejedno da li ste vi dobri ili loši u sportu. Njoj, kao i svim ostalim ženama, važno je da se vi mrdate, da niste pasivni i da ne sedite non-stop u fotelji buljeći satima u televizor ispred sebe. Biće dovoljno da dvaput nedeljno idete na bilo koji sport: mali fudbal, košarku, odbojku, plivanje. Recite joj da može i da vas gleda ukoliko je to zanima. Pri tom se nemojte brinuti za svoju umešnost, samo nastupite sigurno i iskusno kao da baratanje loptom držite u malom prstu. Takvim stavom ostvarićete dvostruki efekat: svoje telo održavaćete u dobroj kondiciji (što automatski povlači i održavanje dobre linije) a ona će biti ubeđena da se zabavlja sa muškarcem koji je maher za sport.

Suprotno maksimi da je „u zdravom telu zdrav duh“, sasvim je moguće da ste vi strastveni pušač. Ukoliko je tako, nipošto joj nemojte duvati dim u lice, čak i ako ona ume da zapali. Trudite se da uvek zapalite njenu cigaretu pre svoje i zahvalite joj se. To pravilo posebno važi kada su u pitanju nepoznate devojke koje sede za stolom do vas. Ma koliko vam to čudno izgledalo, princip zahvaljivanja u ovom slučaju predviđen je bontonom. Ipak, imajte na umu da nije dobro postati ovisnik o cigaretama. Sve je više devojaka koje ne vole da provode vreme sa pušačima. Miris dima uništiće siguran poljubac. Pored toga, u najvećem broju zapadnih zemalja pušenje predstavlja stvar koja je strogo zabranjena.

Što se tiče vožnje, stvar je jasna. Čak i ako ona ume da vozi kola, morate joj staviti do znanja da ste vi bolji vozač od nje. Čim ona uđe u kola, stvar mora biti jasna. Gazda za volanom ste – vi. Precizno upravljanje mašinom njoj će dati sliku čoveka koji zna da upravlja svojim životom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar