Muško znanje (1)

U vezi mora da se zna ko pije, a ko plaća, a naročito kad i gde. Raščistite to s partnerkom kako vam se ne bi događalo da posle 20 meseci veze još uvek izbegavate razgovore o pojedinim tabuima. Ukoliko želite da zadobijete njeno poverenje, morate da „provetrite“ odnose. Zašto za to ne biste iskoristili klasiku kao što je „Prohujalo s vihorom“, malo je prilagodili i pravim odnosom pokazali partnerki da vas uopšte ne zanimaju svi oni horoskopi, jastučići na kauču, pokloni za rođendane koji nisu vaši ili njeni, mačke (one koje ne mogu da rastrgnu čoveka), cveće, žena iz snova, cipele, kozmetika, pripreme za venčanje njene koleginice. Što bi rekao Ret Batler: „Da budem iskren, draga, boli me uvo.“
Ako se naljuti, odmah joj se izvinite. Zašto? Naprosto zato što to donosi manje stresa, a više seksa. Ukoliko to ne učinite, dospećete u krajnje stresnu situaciju. I seks može da vam pomogne da se pomirite, a seks pomirenja je najbolji. Ipak, pokajanje mora teći po određenim pravilima. Primenite princip odgovornosti, žaljenja i leka. Kada kažemo odgovornost, to znači da treba priznati da ste je povredili i da za to nema opravdanja. Žaljenje pak znači da morate priznati da se osećate loše zbog onoga što ste uradili. A lek je izjava da to više nikad, ali zaista nikad, nećete uraditi. Onda sledi dubok pogled pravo u oči kako bi ona videla da ste iskreni. Skrušeno oborite pogled kako bi vam poverovala da vam je neprijatno i izbegavajte cveće i poklone. Ako joj nešto poklonite, pretpostaviće da pokušavate da je potkupite.
Imajte na umu da žena može da vam spase život. Oženjeni muškarci sigurno umiru „teže“ nego samci. Nakon određenog bračnog staža, tome obilno doprinose jake međusobne veze koje poboljšavaju psihičko zdravlje i sprečavaju razvoj bolesti. Eto jednog lepog razloga da je pitate da li želi da se uda za vas.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar