Na ovo bolje zaboravite: Četiri muške navike koje žene ne žele da tolerišu

U nedavno sprovedenoj anketi na jednom se blogu žene su se izjašnjavale o najgorim muškim navikama koje ih odbijaju, a ove četiri izdvojile su se kao najčešće.

1. „Džepni biljar“

Kada muškarac svako malo rukom poseže prema svom međunožju energično se češkajući, reč je o vrlo ružnoj navici koja upada u oko svakoj ženi. Iako je češkanje prirodna pojava, za sve postoji mesto i način, ali mnogo suptilniji i diskretniji od romantične večere ili izlaska s devojkom.

2. Dlake iz nosa i ušiju

Dlake stvarno nisu privlačne naročito ukoliko usred strastvenog razgovora vire iz nosa ili se nađu na putu između ušne resice i ženinih usana koje se spremaju za poljubac i šaputanje.

3. Prljavi i neuredni nokti

Lepe ruke su jedna od najprivlačnijih stvari na muškarcu, ukoliko su pritom njegovane i čiste retko koja pripadnica lepšeg pola se neće istog trena zamisliti u njihovom zagrljaju. Ali prljavi nisu privlačni. Izuzetak su, naravno muškarci koji ruke koriste za fizičke poslove, ali to ne znači da nokti ne mogu da budu uredno isečeni.

4. Loša higijena zuba

Svakom se može dogoditi neprijatan zadah iz usta nakon ukusnog ručka ili večere, ali higijena usne duplje nešto je sasvim drugačije. Pranje zuba je najmanje što muškarac može da uradi za sebe, zato ova loša navika zaslužuje veliki minus, prenosi Zadovoljna.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muskarcinavikezene
Komentari (0)
Dodaj komentar