Na zadnjem sedištu

Prema istraživanjima kojima se već dugo bave seksolozi, najmanje seksa ima u životu muškaraca i žena koji sede za volanom poršea. Takav odgovor dobijen je postavljanjem dvaju jednostavnih pitanja: koji auto vozite i koliko često upražnjavate seks u svojim kolima? Rezultati su bili porazni za legendarni sportski auto Ferdinanda Poršea.
Među muškarcima, seksom za volanom najviše se bave vozači BMW-a, u proseku dvaput nedeljno. Slede audi, folksvagen, ford i mercedes. Porše je poslednji na popisu. Strane automobile anketari nisu razvrstali po markama već prema zemlji porekla. Sada znamo da vozači italijanskih automobila, u proseku, upražnjavaju seks dvaput sedmično, a slede francuski vozači, pa japanski i na kraju švedski. Čak i vozači korejskih kola češće upražnjavaju seks od "poršeovaca" – prosečno jednom u toku nedelje.
Da ne bi ispalo kako se samo muškarci bave automobilskim seksom, anketirane su i pripadnice lepšeg pola. Dakle, ni njihovo zadovoljstvo nije zapostavljeno. Stvari stoje ovako: najbolje izglede imaju ukoliko voze nešto francusko (dvaput u toku sedam dana) ili audi. Zatim slede italijanski automobili, pa nezaobilazni BMW, dok poršea čak i nema na listi.
Interesantno je da Amerikanaca i Britanaca uopšte nema na listi, što bi moglo da uputi na to kako ti ljudi jednostavno ne razmišljaju o seksu u kolima kad se već skupim automobilima samo prevezu do stanova ili kuća, u kojima je seks ipak komotniji i slobodniji. Ostali su se ipak pokazali kao malo veći avanturisti.
Kad je reč o populaciji koja se vozi javnim prevozom (autobusi i tramvaji), ona se takođe nije našla na listi ispitanika – verovatno zbog toga što su se anketari vodili maksimom da je seks najveća sirotinjska zabava.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

automobilistraživanjeseks
Komentari (0)
Dodaj komentar