Naježićete se: Zaprosio svoju devojku, ali i njenu sestru, evo i zbog čega

Muškarac iz Indiane je otišao korak ispred kada je uključio mlađu sestru svoje djevojke u prijedlog za brak. Kada se Vil Siton počeo zabavljati sa Ešli Šaus 2010. godine, rekao joj je da su ona i njena mlađa sestra Hana, koja boluje od Daunovog sindroma „puni paket“ koji on prihvata.

Od tog trenutka Hana je sudelovala u njihovim izlascima, tako da je bilo sasvim normalno da će je Siton uključiti i kada odluči da zaprosi svoju djevojku.

Siton je kleknuo u polje cveća u blizini njihove kuće u Santa Klausu u Indiani i zatražio od Hane da bude njegov najbolji prijatelj zauvek, a potom se okrenuo prema Ešli i zaprosio je.

– To je bio najlepši trenutak u mom životu, da vidim Hanu koliko je srećna i da se oseća posebno – rekla je Ešli.

– Onda me je pogledao dok sam pokušavala da prestanem jecati. Pitala sam ga „da li sam ja sledeća?“ Potom je kleknuo na kolena i pitao me da budem njegova supruga – govori Ešli.

Siton je pomno isplanirao svaki detalj prosidbe, čak je darovao Hanu vrednim prstenom, koji je nasledio od bakine sestre.

Hana je bila oduševljena ovim gestom.

– On me vodi na pecanje i uvek se šalimo. On me nasmejava i brine o meni – izjavila je Hana.

Vjenčanje je planirano za oktobar, a Ashley je izjavila da će njena mlađa sestra biti glavna osoba na svečanoj ceremoniji.

– Ona je mnogo više od djeveruše, ona je zapravo jedna trećina vjenčanja – izjavila je Ashley.

Hanah i Siton će razmeniti „najbolje prijateljske zakletve“, a svoj prvi prijateljski ples će otplesati uz pjesmu „Najbolji prijatelji“ od Harija Nilsona, prenose mediji u regionu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavveridba
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Nataša Gajić

    Misli poznatih Čudno je to kako je malo potrebno da budemo srećni, i još je čudnije kako nam baš to malo nedostaje. Ivo Andrić, srpski književnik (1892-1975)