Najveći užitak

Kada se govori o polnosti, kao tema se redovno nameće pitanje orgazma. Istina je da je orgazam bitan deo seksualnosti, ali ipak nije i najbitniji. Seksualno uživanje je deo svakog od nas, ali su uticaji kulture i sredine od ključnog značaja u formiranju prave svesti. Polnost nas prati od rođenja, s njom živimo i umiremo, ali je različito ispoljavamo u različitim periodima, fazama odrastanja i životnim dobima. Seksualnost je prirodan fenomen koji zaslužuje punu pažnju bilo da se njome bavimo fizički, bilo da se o njoj samo priča.
Ako je dovođenje vaše izabranice do vrhunca tema kojom se bavite, na terenu se obično pojavi i priča o famoznoj tački G. To je najtajanstvenija zona ženskog tela. Njeno pravo ime je Grafenbergova tačka, a otkrivena je pedesetih godina prošlog veka. Njenim pronalaskom otkriven je potpuno nov svet ženske seksualnosti. A kao što svi znamo, postizanje zadovoljstva je nešto što se uči. Prilikom nekih intenzivnih doživljaja orgazma zabeležen je čak i kratkotrajni gubitak svesti, što je u medicinskom žargonu dobilo naziv "mala smrt". Bez obzira na društvene kontekste koji nas određuju u velikoj meri, svako od nas mora biti svestan prava na uživanje i traganje za uživanjem, jer je za potpuni muško-ženski odnos potrebna obostrana hrabrost. Ako se to postigne, nastaje najdragoceniji odnos koji vodi u pravu ljubav.
Ono što nijedan muškarac ne sme da zaboravi jeste sledeće: ukoliko žena doživi orgazam, to ne znači i da je uživala. Orgazam može biti i dosadan, jer ako je samo on cilj, sve ostalo je prazno, baš kao što kaže ona izreka: "Ako ste pogodili u centar, sve ostalo ste promašili". Mudrije je posmatrati orgazam kao oblik seksualnog zadovoljstva, ali ne uvek i njegov idealni oblik.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muškaracorgazamsekstehnikezadovoljstvozena
Komentari (0)
Dodaj komentar