Nećete ugroziti muškost

Postoje stvari koje se na prvi pogled ne mogu smatrati muževnim, ali koje su zdrave i koje će učiniti da se kao muškarac osećate bolje. To su neke male stvari koje bi muškarci obavezno trebalo da rade – one neće ugroziti vaš mačo stil (bar ako vas niko ne vidi), a na kraju krajeva, uvek možete da se bavite sobom kada ste sami. Barem u kupatilu možete da nađete malo mira i posvetite se sebi.

Prva stvar je maska za lice. Verovali ili ne, nju bi trebalo koristiti bar jednom nedeljno, bilo iz tube, bilo neku od svežeg voća. Zbog čega, pitaćete se? Kad se budete pogledali u ogledalo i primetili kako ste se oslobodili crnih tačkica poznatijih pod imenom mitiseri i crvenih tufni poznatijih pod imenom bubuljice, stvari će vam biti jasne. Ukoliko spadate u red muškaraca koji su direktan dokaz da je čovek postao od majmuna, reč za vas je depilacija. Ne svuda, naravno, ali strateška mesta treba sređivati. Imajte na umu da postoje i žene koje ne vole previše dlaka na grudnom košu i po leđima. Ukoliko vam to izgleda kao prevelika žrtva, podsetite se da će tako vaši mišići doći do izražaja.

Svakodnevno brijanje sigurno vam nije strana stvar, a posle svakog brijanja obavezan je losion. Njega koristite obavezno kako biste dobili meku i glatku kožu, a ne bi bilo loše ni da se potrudite i izaberete isti miris kao što je vaš parfem. To će vašem licu i pojavi dodati „šmeka“. Pribavite sebi i preparat poznatiji pod imenom „skrab“ (služi za skidanje mrtvih ćelija) i jednom nedeljno njime istrljajte celo telo i onda se istuširajte. Videćete da će i ona biti oduševljena promenom koja će se dogoditi na vašem telu. Kako godine stižu, vreme je da priznate da nisu samo žene te kojima je potrebna krema protiv bora. Koristite je ako ste blizu četrdesete godine ili ako ste je već prošli, ali vodite računa da pri kupovini tražite baš onu koja se pravi specijalno za muškarce. Žene se ipak štite drugačije, što je na neki način razumljivo.

Već se osećate bolje, zar ne?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar