Neka bude romantično

Mnogo toga se može reći o požudnim igrama od kojih krevet poskakuje. Međutim, ono što će vašu vezu odvesti korak dalje jeste više intimnosti ispod pokrivača. Romantičan seks angažuje i misli i osećanja, a ne samo telo. Pošto ste povezani na mnogo nivoa, to je još jedno trodimenzionalno iskustvo, mnogo bolje od obične seksualne gimnastike. Što je najbolje od svega, to je jednako seksi za oba pola!

Možda žene neće moći lako da poveruju u to, ali je i za muškarce seks bolji kada su u njega uključene emocije. Da bi se unela romantika u seks, valja pripremiti teren. Stvorite senzualnu i opuštenu atmosferu – ona je ključni preduslov laganog i nežnog seksa. Isključite telefone da vas niko ne prekida dok vodite ljubav. Nemojte sasvim potonuti u mrak; blago, meko osvetljenje omogućiće vam da se gledate u oči. To što možete da vidite jedno drugom lice osiguraće da se osećate povezano u toku celog ljubavnog čina.

Da biste ostvarili istinsku bliskost u krevetu, potrebno vam je dovoljno vremena da se prepustite poljupcima, dodirima i prosto budete jedno uz drugo. Za supersenzualnu erotsku sesiju koristite se sporim, potpuno laganim dodirima koji izazivaju strujanje u čitavom telu.

Lako je dopustiti da vas ponese vrtlog strasti i da se onda brže-bolje uputite ka vrhuncu. Međutim, romantičan seks ne znači maratonsku trku i takmičenje ko će pre stići do svog cilja. Cilj je uživanje u samom vođenju ljubavi, a ne samo dovesti partnerku do orgazma. Da bi seks potrajao, treba eksperimentisati s ritmom i tempom, dopustiti sebi da uživate u različitim osećajima.

Uvek vodite računa da jedno drugo obaveštavate o tome šta kome prija. Komunikacija je od ključnog značaja za intimnost u krevetu. Svaki par koji se nađe u vrtlogu strasti može imati samo koristi od nežnog seksa. Nema razloga da svoje seksualne igre ne učinite romantičnijim.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar