Nekada su pred njim žene padale na kolena: Bio je seks simbol, danas svojim izgledom zgražava! (foto)

I dok neke holivudske zvezde stare dostojanstveno, neke preteruju sa plastičnim operacijama kako bi održale mladalački izgled.

Zadnjih godina česti su slučajevi nekad glumačkih legendi koje danas izgledaju neprepoznatljivo. A jedna od njih je i Miki Rurk (64). Naime, kada ga danas vidite teško je poverovati da je bio jedan od najseksepilnijih glumaca za kojim su uzdisale žene širom sveta.

Operacije kojima se podvrgnuo lice su mu potpuno izobličile, iako je on godinama tvrdio da je nos operisao najviše zbog povreda koje su posledice boksa, sporta kojim se bavio pre nego što je postao glumac.

S vremenom je promenio i oblik brade, odlučio se i na povećanje usana, a fejslifting i botoks postali su deo njegove svakodnevice. Daleko od toga da su godine učinile svoje, ali estetske operacije potpuno su izbrisale tragove nekad seks simbola osamdesetih. Oni koji su ga nekad obožavali, šokirani su njegovom transformacijom.

Miki se ženio dva puta, a najpoznatiji je po filmu ‘Devet i po nedelja’. Danas uglavnom glumi u niskobudžetnim filmovima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

miki rurk
Komentari (0)
Dodaj komentar