Neromantični

Velik broj pripadnika jačeg pola će poluglasom priznati da su nekada, istina, bili romantični, a da su posle nekoliko godina braka ili veze postali samo reumatični. Nedostatak romantike je jedan od čestih faktora zbog kojih muškarci mogu da izgube žene. Sve ostalo na toj listi kotira se daleko lošije. Romantika ponekad može da se izgubi već posle nekoliko meseci veze, ponekad posle nekoliko godina braka, a neki od nas su se jednostavno rodili neromantični, ima i toga.
Siguran pokazatelj da spadate u poslednju kategoriju, onih koji su rođeni neromantični, jeste to što smatrate da večera uz sveće dolazi u obzir samo ukoliko je nestalo struje (večeru sprema ona, to se podrazumeva) ili to što je jedina šetnja koju vrednujete ona koja vas vodi do kontejnera kada pođete da izbacite smeće iz stana. U istu kategoriju spada i kupovina poklona za nju koja se odvija samo u vašim mislima, u bioskop niste ušli mesecima, o pozorištu da i ne govorimo ovom prilikom. Šta kupujete svojoj izabranici za godišnjicu? Cveće, šta drugo. Gde kupujete cveće? Na benzinskoj pumpi, jasna stvar.
Neromantičnim ćete biti smatrani i ako joj poklone kupujete samo na sniženju, makar to bila i kupovina čokolade (koju ona ionako ne bi trebalo da konsumira jer čokolada goji), a kada predajete poklon koji ste teškom mukom kupili, muka je i to što se očekuju poljupci. Koja je svrha poljubaca ukoliko oni nisu deo predigre – to mogu samo žene da nam kažu. U njihovom svetu visoko na skali prioriteta nalazi se sponatnost, iz koje bi trebalo da polazi svaki vaš gest. Stvari, nažalost, ne stoje tako. Spontanost? Mi zapravo i nemamo pojma šta to tačno predstavlja i kome je do nje uopšte stalo – osim ženama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muškaracnedostatakromantikaveza
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Nataša Gajić

    Toliko ste simpatični da ja nemam prave riječi! Iz svake Vaše riječi izbija romantika duha i spontanosti. Bog zna kakvi ste u prirodi, blago Vašoj ženi. Poljubac u mislima od mene!