Nije kao što mislite: Kolike grudi vole bogati, a kolike siromašni muškarci

Iako nam mnogi mediji plasiraju fotografije prsatih devojaka kao ideal lepote, čini se da nisu baš svi muškarci oduševljeni kada vide velike grudi na devojkama, a istraživanje je pokazalo da njihov ukus zavisi od dubine novčanika.

Od veličine grudi zavisi da li će vam prići bogati ili siromašni muškarac
Naime, studija pokazuje da bogati muškarci preferiraju dame sa malim grudima, dok siromašne privlače prsate devojke.

Oduvek se vodila polemika oko toga da li muškarci više vole obline ili mršave devojke, pri čemu veličina grudi igra veliku ulogu, a kako se ispostavilo, to ima veze sa time koliko muškarac zarađuje.

Čak dve studije rađene pre osam godina su ukazala na ovu neobičnu činjenicu.

Psiholozi Viren Svami i Martin Tove su istraživali na koji način muškarčev pristup novcu i resursima može da utiče na njihov ukus kada je veličina ženskih grudi u pitanju.

Sproveli su dva eksperimenta u kojima su testirali da li će muškarac koji nije materijalno situiran smatrati da su velike grudi privlačne u odnosu na one koji su imaju određeno bogatstvo.

U prvom eksperimentu su istraživali veze između finansijske sigurnosti i toga kolike se grudi sviđaju muškarcima. U ispitivanju je učestvovalo 266 muškaraca iz tri dela Malezije različitog materijalnog statusa: siromašne, srednju klasu i bogate.

Svakom od učesnika su prikazivani animirane ženske figure, od kojih je svaka imala različitu veličinu grudi. Zatim su se izjašnjavali o tome koliko su im te žene privlačne. Ispostavilo se da muškarci sa niskim socijalnoekonomskim statusom više vole žene sa većim grudima od muškaraca koji su materijalno obezbeđeni.

Podatke su uporedili u drugom eksperimentu koji se ogledao u evolucijskoj perspektivi veličine grudi kao signal da je žena sposobna da rodi i doji dete. Međutim, ovoga puta, zansovali su istraživanje na osnovu punog stomaka.

U ovom istraživanju je učestvovalo 66 gladnih studenata i 55 onih sa punim stomakom kako bi videli da li glad utiče na njihovo viđenje ženskih grudi.

Ponovo su svi gledali pet žena, od kojih je svaka imala različitu veličinu grudi. Gladni muškarci su rekli da su im privlačnije žene sa velikim grudima, u poređenju sa onima kojima su bili puni stomaci.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

grudimuskarci
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Zglobni Skoč

    Ne znaju ti bogati štreberi šta je dobro…