Nije ni njima lako: Ovo su mogući problemi muškaraca s velikim penisom

Veći penis, veći ego. Tako barem to muškarci doživljavaju priželjkujući uvek koji dodatan centimetar na dužinu svoje muškosti. Ipak, ne razmišljaju o tome kako poduži penis može uzrokovati i određene svakodnevne probleme, prenose mediji u regionu mišljenje stručnjaka.

Veličina prosečnog opuštenog penisa je negde oko 10 centimetara, dok je prosjek u erekciji između 11 i 16 centimetara.

Ali kada muškarac ima penis dužine 20-ak centimetara i više, suočen je s problemima koji mu mogu itekako da ometu svakodnevnicu i ugodan život.

Obavljanje velike nužde može biti problem kada muškarac seda na wc šolju i mora paziti da mu penis ne dodiruje unutrašnjost šolje. Vrlo bolna može da bude i vožnja biciklom, ali i odabir pantalona predstavlja svojevrstan stres.

Spavanje na stomaku može biti nezgodno, posebno u ranim jutarnim časovima kada raste nivo testosterona kod muškaraca i tokom sna dolazi do erekcije.

Odabir donjeg veša može takođe biti problem. Muškarac s velikim penisom ne može da obuče bilo koje bokserice. One sa širokim nogavicama mogu biti neprikladne, a one s uskim mogu biti itekako neudobne.

Pronalazak ekstra velikih kondoma za siguran seks posebno može zahtevati višednevni trud, ali i sam seks može da bude neugodan i i da prouzrokuje bol kod žena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

penisproblemiveličina
Komentari (0)
Dodaj komentar