Niko nije savršen (1)

Većina žena smatra da su muškarci krajnje predvidivi. Žene lako prepoznaju pogled koji, po njihovom mišljenju, govori „voleo bih da vodim ljubav sa tobom“ i često im smeta muškarčeva potreba da mu se bezbroj puta ponovi kako je baš on najbolji u krevetu. S druge strane, treba uzeti u obzir i mušku neiskrenost: u trenucima strasti, muškarac najčešće šapuće najlepše reči ljubavi, ali kada najveće uzbuđenje prođe, okrene leđa i padne u san. Zbog svega toga žene svrstavaju muškarce u nekoliko kategorija u kojima se svako od nas može manje ili više prepoznati.

Prva kategorija su „nepristupačni tipovi“. Najviše što se od takvog muškarca može dobiti jeste strastan poljubac. U ovu kategoriju spadate ako ste napeti i depresivni zbog posla, ili ako ste – što je još gore – razočarani zbog neke druge žene koja vas je učinila nepristupačnim za ostale pripadnice lepšeg pola.

Nasuprot ovom tipu nalaze se brbljivi muškarci. Ako niste znali, ti znači da nikada ne zatvarate usta. Žene ne vole muškarce koji im prilikom vođenja ljubavi potanko objašnjavaju sve svoje pokrete – njima je daleko bitniji sam osećaj, kao i želja da neke stvari otkriju same, bez vaših uputstava i objašnjenja.

Od brbljanja tokom seksa lošija je situacija „volim kada žena preuzme inicijativu“. Pasivnost vas neće odvesti daleko; pre ćete ostaviti utisak da ste zaista lenji i da od svoje partnerke očekujete da vas mazi i pazi, kako u krevetu tako i izvan njega. Ukoliko se preterano uživite u ulogu pasivnog mužjaka, uhvatićete sebe kako tražite od nje da posle seksa, kad je već bila toliko aktivna, skokne do kuhinje i donese vam jedan sendvič sa šunkom da se pošteno okrepite.

Ako spadate u one koji vole da vode ljubav svuda samo ne u krevetu, vodite računa – to što ste vi avanturista ne znači da će ona imati razumevanja da sa vama podeli strasti u telefonskoj govornici, liftu, automobilu. Žene ne vole da budu zatečene in flagranti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar