Njen prostor

Oni od nas koji vole da se definišu kao sofisticirani tragači vole i da kažu da su u kratkom roku sposobni da otkriju jednu ženu bez ozbiljnijeg kopanja po njenoj prošlosti. Kako? Tako što će ući u njen životni prostor i dekodirati ga. Bez njuškanja, naravno, samo čitaju znakove i simbole koje tamo zatiču. Dovoljno je pratiti tragove s pulta ili stočića za kafu kako bi se utvrdila kompatibilnost s određenom pripadnicom lepšeg pola. Da li je fleksibilna, ili voli da drži sve pod kontrolom? Je li sanjarka, ili stoji čvrsto na zemlji? Da li će se slagati s vašim prijateljima? Sve odgovore možemo dobiti u njenom stanu.
Fleksibilnost bi mogla da se proveri na osnovu police s knjigama. Da li su knjige grupisane po sadržaju? Ili su složene prema imenu autora? Opšti red upućuje na nekoga ko je odgovoran i siguran, dok bibliotekarska sistematizacija može biti znak za uzbunu. Koristite raznovrsnost, a ne kvantitet da biste procenili njenu intelektualnu težinu. Bolje je imati deset knjiga nepovezanog sadržaja nego sto knjiga iz hemije. Mešavina novih izdanja, klasika i drugih žanrova može ukazivati na to da ste naišli na maštovitu i radoznalu ženu. Obratite pažnju i na fotografije koje drži na svojim policama ili na zidovima. Svakako je jasno da postoji velika razlika između Milića od Mačve i Endija Vorhola. Žene koje skupljaju istočnjaku umetnost, kao što su azijski printovi i budistički predmeti, naginju ka tome da budu otvorene, radoznale i emotivno kompleksne. Filmski posteri mogu da znače da je konzervativna i da čvrsto stoji na zemlji, a žene koje skupljaju i drže razglednice možda treba da zaobiđete…
Na osnovu njenih fotografija možete da procenite kako će se slagati s vašim prijateljima. Introvertne osobe češće drže fotografije prirode, umetnosti i objekta sa suptilnim pozadinama, dok ekstrovertne privlače slike ljudi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

fleksibilnostmuškaracnjen prostorveza
Komentari (0)
Dodaj komentar