Njen rođendan (1)

Nije retka situacija da rođendan naše lepše polovine ume da nam napravi glavobolju. Ne zbog toga što dame ne vole da slave rođendane već zato što treba odabrati adekvatan poklon. Isto tako nije retkost da u želji da je raspametimo poklonom i savršenim iznenađenjem uspemo da izvedemo sasvim suprotno. Dovođenje do histerije u rođendanskoj prilici baš i nije najbolje rešenje. Ona svakako želi iznenađenje, ali prijatno. Iscrpljujuće šoping ture i dalje su omiljeni ženski sport, trening tokom kojeg pripadnice lepšeg pola ni u jednom trenutku ne osete umor i mučna trka za muškarce koji se umore od same pomisli na to. Šta je gore: kada u ovu vrstu maratona krećemo u društvu bolje polovine ili kada smo prinuđeni da to izvedemo sami?
Kakav god odgovor bio, postoje i one šoping ture koje moramo da izvedemo bez asistencije, posebno ako je u pitanju iznenađenje. Da ne bi sve izgledalo standardno, tipa: "Draga, šta želiš da ti kupim za rođendan?", potrebno je malo motivacije i maštovitosti, a pre svega dobra i proverena informacija. Pod "proverenom informacijom" podrazumevamo brzo i lako verziranje u stvari koje se prosečnog muškarca tiču tek toliko koliko i nova tehnologija vodootpornih maskara za sve prilike. E, pa možda je baš to ono što u ovakvoj prilici nedostaje. Ukoliko o bilo čemu sličnom pitate najboljeg prijatelja, pipnuće vam čelo ne bi li proverio da li imate visoku temperaturu. Zbog toga pokucajte na pravu adresu. O novim trendovima i obaveznim detaljima koji raspamećuju žene najtačnije podatke mogu da vam daju isključivo žene.
Sve što budete čuli i na konkretnim primerima videli uporedite sa stilom dame koju želite da iznenadite. Moć apstrakcije dovoljnu da to izvedete sasvim sigurno posedujete. Samo hrabro. Prisetite se šta je imala na sebi kada ste se prvi put sreli, zatim u čemu je jutros otišla na posao, ili šta obično nosi kada se opuštate kod kuće. To su početni znakovi koji vam mogu olakšati kupovinu idealnog poklona.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muškaracrodjendanveza
Komentari (0)
Dodaj komentar