Njeni prijatelji

Da li vaša devojka ima prijatelje? Naravno da ih ima. Ima li vaša devojka muške prijatelje? Naravno. Nije nelogično da se u jednom trenutku zapitate kakva je priroda tog prijateljstva i do kojih granica se ono proteže. Naravno, činjenica da ona ima određene prijatelje ne znači automatski da vas i vara.

Međutim, nije isključeno da u nekom trenutku veštog posmatranja tog njenog muškog okruženja zaključite da postoji neko ko je potencijalni pretendent na vaše mesto. Stoga lokalizujte problem: koliko puta je zove, da li mu ona redovno odgovara na pozive i kojim intenzitetom, da li se viđaju nasamo na piću ili u šetnji, da li se više raduje njegovim rođendanskim poklonima nego vašim? Ukoliko primetite neki od tih simptoma, prelistajte svoj adresar i pronađite neku drugaricu zbog koje će ona postati zabrinuta. Ako ona burno odreaguje na to, najbolje je da budete iskreni i da joj priznate da ste samo želeli da proverite kako će ona reagovati na situaciju koja je slična onoj što vam ona priređuje sa svojim „najboljim drugom“.

Ukoliko primetite da je ona i posle toga nastavila da se ponaša kao ranije, ili njen „drug“ počne da se meša u vašu vezu još intenzivnije nego ranije, povucite crtu. Recite joj koliko vam je ona važna u životu i da vam je na prvom mestu, što i vi očekujete od nje. Ako ona ne pristane na to – ili vas uopšte ne shvata ozbiljno, ili vas dvoje jednostavno niste dobar par nego dva različita sveta koja bi trebalo da se raziđu.

Snažna muško-ženska prijateljstva obično mogu da predstavljaju problem u nekoj vezi. Ako je on samo drug vašoj devojci, prihvatite ga kao svog prijatelja, jer posle svega, ako je veza koju imate zaista dobra, njeni prijatelji jesu vaši prijatelji i obrnuto. Međutim, ukoliko osetite ili vidite da je u pitanju nešto više od prijateljstva, najbolje će biti da se povučete na stranu i potražite novu devojku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar