Noćna mora svake žene: Tri najgore osobine današnjih muškaraca

Moderno doba donelo je mnogo toga pozitivnog, ali smo u trci za savremenim stilom života zaboravili na istinske vrednosti koje su se nekad negovale, naročito u muško-ženskim odnosima. To se odnosi na lepo ponašanje koje je muškarce činilo muškarcima.

Evo šta žene navode kao tri najgore osobine savremenih „frajera“:

– Jedan od njihovih glavnih problema je loša komunikacija sa ženama. Sve više mladića praktikuje povremeno viđenje sa devojkama, bez obaveza. I to sjajno funkcioniše kada su zajedno, ali onda se danima ne javljaju, do sledeće prilike.

– Današnji mladići su veoma neodlučni i to apsolutno u svemu. U obećanjima, komunikaciji, razmišljanju i postupcima.

– Često ćete od njih čuti da nisu spremni za vezu. Bilo bi u redu da to partnerki kažu već na početku, ali neretko čekaju da prođe izvesno vreme da se izjasne da veza nije za njih.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muskarciosobine
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • REBEKA

    Sve sto je receno negativno o muskarcima,zaista stoji,ali treba biti objektivan.Danas u nasoj zemlji,ko ima neki posao plate su izuzetno niske.Mladi muskarci se boje,da ako im veza sa devojkom postane cvrca,da ce uci u neke obaveze,za koje oni nisu ekonomski spremni,da ih prihvate.tu je pre svega,ona najveca opasnost,da devojka zatrudni.Sta i kako bez stana.Sta i kako,sa malom platom,sa kojom i on sam,jedva navlaci kraj sa krajem.Zbog toga,muskarac se trudi da njegova veza sa devojkom ostane „na hladno“,tj.da se ne vezuje za nju previse.Trudi sei da i seksualni odnosi,budu sto redji,kako joj ne bi ulivao nadu,da ce njihov odnos imati neku perspektivu.

  • Anonimni

    Kraće rečeno – ljigave lignje

    • zoran

      A ti_?